Αθλητισμός

Κουέστα Άρης: Ανατροπή – Μένει ο Καταλανός γκολκίπερ

Κουέστα Άρης: Ανατροπή – Μένει ο Καταλανός γκολκίπερ
Κουέστα Άρης: Μέσα σε λίγες ώρες αποδεικνύεται ότι μπορεί να αλλάξουν τα πάντα.

Μέσα σε λίγες ώρες, όλα άλλαξαν. Υπήρξε πλήρης ανατροπή δεδομένων και οι φίλοι του Άρη θα δουν τον τερματοφύλακα της ομάδας τους να παραμένει στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για άλλα δύο χρόνια. Τι συνέβη; Η συνάντηση που έγινε σήμερα έφερε τη συμφωνία!

Ο Χουλιάν Κουέστα ουσιαστικά ήταν και με τα… δύο πόδια εκτός «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι απαιτήσεις του Ισπανού τερματοφύλακα ανάγκαζαν τον Άρη να ασχοληθεί με άλλες περιπτώσεις, σε σημείο που απ’ το ρεπορτάζ των «κίτρινων»… έβγαινε πως ο Μπάλας Μέγερι θα είναι ο αντικαταστάτης του Κουέστα. Όπως αποδεικνύεται όμως, πολλά απ’ αυτά ήταν… παιχνίδια τακτικής.

Κι αυτό γιατί ο Χουλιάν Κουέστα τα βρήκε τελικά με τον Άρη, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους για άλλα δύο χρόνια. Το κρίσιμο ραντεβού και πιθανότατα μια τελευταία επαφή που είχε κανονιστεί, ήταν το σημερινό (24 Ιουλίου). Σε αυτή τη συνάντηση ο έμπειρος γκολκίπερ υποχώρησε κάπως αναφορικά με τις απαιτήσεις του για τα μπόνους που κρίνονταν υπερβολικές, ο Άρης ανέβασε τη δική του προσφορά κι έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή, όπως σημειώνει το onsports.gr.

Έτσι το θέμα «κλείνει» με τον καλύτερο τρόπο για τις δύο πλευρές, καθώς κοινή επιθυμία ήταν να συνεχιστεί η συνεργασία. Ο Κουέστα λοιπόν ετοιμάζεται για την τρίτη του σεζόν με τον Άρη και αν ολοκληρώσει και το νέο του συμβόλαιο, θα είναι στους «κίτρινους» μια τετραετία τουλάχιστον.

Οι άλλες υποθέσεις που παραμένουν ανοιχτές

Πλέον, ο Άρης «κλείνει» το θέμα κάτω απ’ τα δοκάρια και στρέφει την προσοχή του στις άλλες υποθέσεις που τον απασχολούν. Σε επίπεδο ανανεώσεων, σε πρώτο πλάνο παραμένουν οι υποθέσεις των Μπρούνο Γκάμα και Χαβιέ Ματίγια. Οι «κίτρινοι» θέλουν να τους κρατήσουν, όμως στα οικονομικά επίπεδα που κρίνουν πως είναι τα ενδεδειγμένα.

Στο θέμα χθες αναφερόταν και η «Εφημερίδα των Συντακτών», η οποία ενέπλεκε μέχρι και τον ΠΑΟΚ στην υπόθεση. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι: «σενάρια για ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Χουλιάν Κουέστα προέκυψαν χθες στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που βρίσκεται στο τελικό στάδιο το θέμα της ανανέωσής του στον Άρη. Ωστόσο, ο ατζέντης του διέψευσε ότι είχε επαφές με τον «Δικέφαλο του Βορρά», εκτός κι αν κάποιος φρόντισε να μιλήσει απευθείας στον Ισπανό τερματοφύλακα». Τελικά, ακόμα και αν έγινε η επαφή, τελικά, κερδισμένος βγήκε ο Άρης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments