Αθλητισμός

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ΑΕΚ: Τα βρήκαν σε όλα και παραμένει στην Ένωση

Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ΑΕΚ: Τα βρήκαν σε όλα και παραμένει στην Ένωση
Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ΑΕΚ: Η Ένωση θα έχει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ της τον Ουκρανό επαγγελματία.

Τα βρήκαν σε όλα ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και η ΑΕΚ, με τον διεθνή ποδοσφαιριστή να παραμένει στην ελληνική ομάδα και του χρόνου.

«Κάτοικος» Σπατών για ένα ακόμη έτος- τουλάχιστον- θα είναι ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Όπως αποκάλυψε ο ΣΠΟΡ FM 94,6, η Ένωση τα βρήκε σε όλα με τον Ουκρανό σέντερ μπακ και εντός της ημέρας αναμένεται να πέσουν και οι υπογραφές. Εξάλλου, τα προ μερικών ημερών δημοσιεύματα, ανέφεραν τη θέληση της ΑΕΚ να κρατήσει τον σπουδαίο ποδοσφαιριστή.

Ο Ουκρανός στόπερ στην αναμέτρηση της Ένωσης με τον ΠΑΟΚ έπιασε το όριο των 25 συμμετοχών και ως εκ τούτου προβλεπόταν αυτόματη ανανέωση συμβολαίου και για τη νέα σεζόν με τους ίδιους οικονομικούς όρους. Για αυτό, στην Ένωση όπως ήταν φανερό και όπως και έγινε, είχαν αποφασίσει να προτείνουν στον παίκτη την επέκταση της παραμονής του στο ΟΑΚΑ.

Η ΑΕΚ λοιπόν, θα έχει και του χρόνου στο ρόστερ της τον Τσιγκρίνσκι. Και όπως είναι φυσικό, πρόκειται για μια κίνηση που φυσικά «λύνει τα χέρια» του Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος θα έχει άλλη μια ποιοτική λύση για την άμυνα του. Πλέον, η Ένωση στην άμυνα, σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna, ενόψει της νέας σεζόν θα έχει σίγουρα Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνα, Λάτσι και μένει να δούμε αν τελικά θα επιστρέψει ο Όγκνιεν Βράνιες στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Η καριέρα του Ντμίτρο Ανατολίγιοβιτς Τσιγκρίνσκι μέχρι σήμερα

Ο Ουκρανός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και διεθνής με την Εθνική Ουκρανίας Ντμίτρο Ανατολίγιοβιτς Τσιγκρίνσκι, ο οποίος γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός στη Σούπερ Λίγκα, για την ΑΕΚ Αθηνών. Είναι, επίσης, πτυχιούχος σχολής καλών τεχνών.

Το μεγαλύτερο μέρος της καριέρας του το πέρασε στη Σαχτάρ Ντόνετσκ, με την οποία αγωνίστηκε για 12 σεζόν μεταξύ 2002 και 2015. Στη ουκρανική ομάδα γνώρισε τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του, κερδίζοντας πρωταθλήματα, κύπελλα και σούπερ καπ, καθώς και ένα UEFA, το 2009. Μεταξύ 2009 και 2010 αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα.

Από το 2002 έως και σήμερα έχει αγωνιστεί σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες της Εθνικής Ομάδας της χώρας, ενώ από το 2006 είναι μέλος της Εθνικών των Ανδρών. Το 2011 αγωνίστηκε τελευταία φορά, πραγματοποιώντας σχεδόν 30 εμφανίσεις. Υπήρξε μέλος της Εθνική Ουκρανίας στο Μουντιάλ του 2006, αλλά λόγω τραυματισμού δεν αγωνίστηκε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments