Τεχνολογία

Messenger Facebook: Η εφαρμογή πλέον θα υποστηρίζει Face ID και Touch ID

Messenger Facebook: Η εφαρμογή πλέον θα υποστηρίζει Face ID και Touch ID
Messenger Facebook: Τον προηγούμενο μήνα η εταιρεία ανακοίνωσε πως δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για την εφαρμογή.

Οι iOS χρήστες μπορούν πλέον, να ενεργοποιήσουν το App Lock, με το οποίο έχουν τη δυνατότητα να προσθέσουν Face ID ή ακόμα και Touch ID.

Σε πρώτη φάση αφορά τους iOS χρήστες

Αφορά ακόμα και παλαιότερες συσκευές οι οποίες δεν διαθέτουν TrueDepth σύστημα καμερών. Αν θέλετε να ενεργοποιήσετε το App Lock, μπορείτε να το κάνετε μέσω των ρυθμίσεων της εφαρμογής. Και μπορεί προς το παρόν να πρόκειται για iOS χρήστες, αλλά σύντομα το App Loc θα είναι διαθέσιμο και για τους Android χρήστες, αν και το μόνο που έχει ανακοινωθεί είναι πως το βήμα αυτό θα γίνει μέσα στους επόμενους μήνες.

Το Facebook Messenger, εν συντομία Messenger, είναι μια υπηρεσία άμεσων μηνυμάτων και εφαρμογή λογισμικού που παρέχει το κείμενο και τη φωνή. Η εφαρμογή Messenger επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φίλους τόσο στο κινητό όσο και στην αρχική ιστοσελίδα. Μάλιστα, πρόκειται για μια ιδιαίτερα πετυχημένη εφαρμογή με το Facebook να έχει αναφέρει ότι έχει ένα δισεκατομμύριο ενεργούς χρήστες κάθε μήνα!

Υπενθυμίζεται πως τον προηγούμενο μήνα, το Facebook ανακοίνωσε πως δοκιμάζει ένα νέο χαρακτηριστικό για τη Messenger εφαρμογή, το οποίο θα βοηθούσε τους κατόχους iOS συσκευών να προστατέψουν την ιδιωτικότητά τους μέσω του Face ID, ενώ όπως αναφέραμε παραπάνω, σύντομα θα μπορούν να το κάνουν και όσοι έχουν Android συσκευές.

Μέσω Messenger υποστηρίζεται πλέον και το screen sharing 

Επίσης, πριν από ελάχιστες ημέρες ανακοινώθηκε πως έρχεται ακόμα μία προσθήκη νέας λειτουργίας στη mobile εφαρμογή του Facebook Messenger τόσο για συσκευές Android όσο και για iOS. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτή τη φορά, η εταιρεία δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να μοιράζονται την οθόνη τους απευθείας από την εφαρμογή κατά τη διάρκεια των video κλήσεων. Το screen sharing επιτρέπεται για έως 16 χρήστες σε web και desktop, ενώ στα Messenger Rooms το όριο ανεβαίνει στους 50 χρήστες.

Φυσικά, η «παγίδα» έχει να κάνει με το γεγονός πως οι διαχειριστές των Rooms θα μπορούν να επιλέξουν αν θα επιτρέπεται σε όλους τους συμμετέχοντες να μοιράζονται την οθόνη τους ή αν θα κρατούν μόνο αυτοί το δικαίωμα αν και το χαρακτηριστικό αυτό δεν είναι νέο για το Facebook, αλλά τώρα αποφάσισε να επεκτείνει αυτή τη δυνατότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments