Lifestyle

Η Λίνα πόζαρε ημίγυμνη και έριξε το instagram

Η Λίνα πόζαρε ημίγυμνη και έριξε το instagram
Διαθέτει πάνω από 5 εκατομμύρια followers στο instagram.

Με το στόμα ανοιχτό και τα μάτια γουρλωμένα άφησε για ακόμη μια φορά τα εκατομμύρια των ακολούθων της η Λίνα. Το εξωτικό μοντέλο του instagram έχει καταφέρει να την ακολουθούν πάνω από 5 εκατομμύρια followers οι οποίοι αυξάνονται ραγδαία κάθε ημέρα που περνά. Και όχι άδικα. Όλοι θέλουν να δουν και να απολαύσουν τις αισθησιακές και προκλητικές πόζες της Λίνα Πέρεζ, η οποία πραγματικά αποτελεί ένα θέαμα που δεν το συναντάς συχνά.  Ίσως αν είχαμε γεννηθεί και μεγαλώσει στο  Μαϊάμι και τη Φλόριντα εν γένει, τέτοιες κοπέλες να μη μας έκαναν τρομερή αίσθηση. Μιλάμε για μια πολιτεία που έχει αναδείξει πάρα πολλές.

Επειδή όμως – δυστυχώς -δεν ζούμε στο Μαϊάμι, η Λίνα Πέρεζ είναι ένα θηλυκό που  δεν το συναντάς συχνά. Μια κοπέλα που σε ξαφνιάζει απόλυτα. Παρά το ότι η εξωτερική της εμφάνιση παραπέμπει σε Κολομβία ή Βραζιλία, η Λίνα Πέρεζ γεννήθηκε το 1992 στη Φλόριντα. Αλλά σίγουρα τα γονίδια της είναι από τη Λατινική Αμερική.

Η μελαχροινή καλλονή κατάγεται από το Μαϊάμι και στα 18 της ξεκίνησε μια καριέρα ως μοντέλο, αλλά απογοητεύτηκε γρήγορα και τα παράτησε. Τέσσερα χρόνια αργότερα είδε τη δυναμική του Instagram και αποφάσισε να κάνει καριέρα μέσα από αυτό, αναρτώντας σέξι φωτογραφίες που αφήνουν πολύ λίγα στην φαντασία. Η Λίνα όπως βλέπετε διαθέτει απίστευτες καμπύλες και δηλώνει πως στην ουσία ζει μέσα σε ένα μπικίνι. Σίγουρα είναι μια γυναίκα που αξίζει να ακολουθήσει κανείς στο Instagram, και σίγουρα δεν θα μείνει παραπονεμένος.

Και αν αναρωτιέστε ποιος απολαμβάνει αυτό το κορμί θα πρέπει να γνωρίζετε ότι η Λίνα έχει σχέση, όπως αναφέρουν τα lifystyle μέσα ενημέρωσης, αλλά δεν τον παρουσιάζει για να μην τον …ματιάσουν. Διατηρεί εδώ και κάποιους μήνες σχέση και είναι αρκετά ερωτευμένη, αλλά κρατά την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Τώρα πως γίνεται να μας αποκαλύπτει συνέχεια τις υπέροχες καμπύλες της και να μην αφήνει τίποτα στη φαντασία, αλλά να θέλει να κρατά μυστική τη σχέση της είναι ένα άλλο θέμα συζήτησης. Σημασία έχει πως το μοντέλο του instagram αυτό που κάνει ξέρει πως να το κάνει με μεγάλη επιτυχία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments