Διεθνή

Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές ιστορίες που ήρθαν αντιμέτωποι με τον φονικό ιό [vid]

Κορωνοϊός: Αυτές είναι οι πιο συγκινητικές ιστορίες που ήρθαν αντιμέτωποι με τον φονικό ιό [vid]
Κορωνοϊός: Τα φώτα της δημοσιότητας έχει συγκεντρώσει ο άνδρας - φαινόμενο καθώς έχει διαγνωσθεί 15 φορές θετικός στον ιό.

Ο κορωνοϊός «θερίζει» όλο τον πλανήτη, με τους νεκρούς να αυξάνονται διαρκώς, σύμφωνα με ανακοίνωση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγεία (ΠΟΥ).

Ωστόσο, σε αυτή τη… συννεφιά υπάρχουν και θετικές ειδήσεις, πέρα από τις απαισιόδοξες και τις αρνητικές. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από ένα μεσημβρινό δελτίο του καναλιού ΑΤΤ1, πολλοί είναι εκείνοι οι άνθρωποι που έχουν τραβήξει τα φώτα της δημοσιότητας πάνω τους. Για παράδειγμα, συγκίνηση σε όλο τον κόσμο προκαλεί η κίνηση ενός άνδρα από την Παλαιστίνη του οποίου η μητέρα ήταν στο νοσοκομείο.

Έτσι, για εκείνον, όπως είναι και το αναμενόμενο, η αγάπη ήταν το κύριο κίνητρό του και αποφάσισε να σκαρφαλώσει προκειμένου να αποχαιρετήσει τη μάνα του που πέθαινε από τον κορωνοϊό. Από την άλλη, ξεχωρίζει και ο άνθρωπος – φαινόμενο ο οποίος έχει βγει θετικός στον κορωνοϊό, καταλήγοντας να περάσει την περισσότερη καραντίνα του αντιμετωπίζοντας τον φονικό ιό αφού νόσησε με κωδικό 15 φορές…!

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το γεγονός πως ένας  άνδρας έλαβε το εξιτήριό του μετά από τέσσερις μήνες περίπου νοσηλείας, με τον ίδιο να ευχαριστεί πολύ την οικογένειά του και κυρίως τη γυναίκα του η αγάπη της οποίας τον έσωσε μιας και δεν εγκατέλειψε ποτέ πως θα τα καταφέρει. «Χάρη στη θέλησή μου και τη στήριξή τους, κατάφερα να αποθεραπευτώ και να γίνω καλά», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Καταγράφεται ρεκόρ κρουσμάτων σε όλο τον κόσμο

Ωστόσο, θυμίζουμε πως οι θάνατοι από τον νέο κορωνοϊό παγκοσμίως αυξήθηκαν κατά 9.753 μέσα σε διάστημα 24 ωρών, αριθμός που συνιστά τη δεύτερη μεγαλύτερη ημερήσια αύξηση από τις 30 Απριλίου, όταν είχαν αναφερθεί 9.797 θάνατοι, σύμφωνα με ό,τι ανακοίνωσε ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Στο ίδιο διάστημα καταγράφεται και ρεκόρ κρουσμάτων, με 284.196 μέσα σε ένα 24ωρο. Το προηγούμενο, από τις 18 Ιουλίου, ήταν 259.848 κρούσματα σε μία ημέρα. Τη μεγαλύτερη αύξηση σε ό,τι αφορά τα κρούσματα και τους θανάτους καταγράφουν οι ΗΠΑ, η Βραζιλία, η Ινδία και η Νότια Αφρική. Τον Ιούλιο οι θάνατοι ανέρχονταν κατά μέσο όρο στους 5.000 ημερησίως και τον Ιούνιο γύρω στους 4.600…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments