Lifestyle

Τούνη και Ανδριώτου τα σπάνε στη Μύκονο

Τούνη και Ανδριώτου τα σπάνε στη Μύκονο
Οι δυο κολλητές δείχνουν να απολαμβάνουν το καλοκαίρι έστω και μόνες.

Ιωάννα Τούνη και Βρισηίδα Ανδριώτου απολαμβάνουν παρέα τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη Μύκονο και όπως φαίνεται τα δυο κορίτσια περνούν και μόνα τους καλά. Οι δυο αυτοκόλλητες φίλες βρέθηκαν σε κοσμοπολίτικη παραλία του νησιού και απόλασυσαν τον ήλιο και τη θάλασσα. Κάποια στιγμή άρχισαν και τα παιχνίδια μέσα στο νερό με τα σώματά τους να κολλούν και να προκαλούν απανωτά εγκεφαλικά στον ανδρικό πληθυσμό.  Η Ιωάννα και η Βρισηίδα, οι οποίες όπου σταθούν κι όπου βρεθούν μαγνητίζουν τα βλέμματα με τις hot εμφανίσεις τους, κάνουν διακοπές διαρκείας στο νησί των Ανέμων ανεβάζοντας διαρκώς και φωτογραφίες στα social media.

Μετά την περιπέτεια με το ροζ βίντεο και την εξομολόγησή της μέσω youtube, η Ιωάννα Τούνη, προσπαθεί να μην επηρεάζεται και έχει αφιερωθεί στις καλοκαιρινές της διακοπές με την κολλητή της φίλη. Η υπόθεση του ροζ βίντεο ερευνάται από τις αρμόδιες αρχές στις οποίες απευθύνθηκε το τζούσι μοντέλο και έτσι το μόνο που τη νοιάζει πια είναι να περάσει καλά αυτό το καλοκαίρι σχεδιάζοντας τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Η ξανθιά Θεσσαλονικιά, μπορεί το φετινό καλοκαίρι να είναι single, ωστόσο δεν πτοείται και περνάει υπέροχα με τις κολλητές της. Η πρώην φιναλίστ του My Style Rocks έχει ήδη επισκεφτεί την Σαντορίνη, την Κρήτη και την Κέρκυρα και εδώ και αρκετές ημέρες απολαμβάνει τον ήλιο και την θάλασσα της Μυκόνου.

Για την Ιωάννα Τούνη τα λόγια είναι περιττά ενώ για όσους δεν γνωρίζουν την Βρισιήδα να πούμε ότι έχει καταγωγή από τις Σέρρες και η εμπλοκή της με το μόντελινγκ έγινε τυχαία όταν σταμάτησε να ασχολείται με το χορό που είναι το μεγάλο της πάθος. Και η ίδια συμμετείχε στο My Style Rocks ενώ σήμερα ασχολείται με τα social media, όπως και η φίλη της η Τούνη.

Τα δυο κορίτσια που γνωρίζονται από τη Θεσσαλονίκη περνούν τις περισσότερες ώρες μαζί ενώ μια από τις αγαπημένες τους ασχολίες είναι να γυμνάζονται και να φωτογραφίζονται για το instagram. Λέγεται μάλιστα πως μεταξύ τους κάνουν και έναν άτυπο διαγωνισμό για το ποια θα έχει τα περισσότερα likes και σχόλια, ενώ ξεκαρδίζονται στα γέλια με αρκετές ατάκες που τους γράφουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments