Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ειδυλλιακές της διακοπές στη Σαντορίνη

Κατερίνα Καινούργιου: Οι ειδυλλιακές της διακοπές στη Σαντορίνη
Κατερίνα Καινούργιου: Στις Κυκλάδες και συγκεκριμένα στη Σαντορίνη, ευχαριστιέται τις διακοπές της η γνωστή παρουσιάστρια.

Από τα ελληνικά νησιά και πιο συγκεκριμένα, από τη Σαντορίνη στέλνει την καλημέρα της στους χιλιάδες ακολούθους της η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια που γεννήθηκε την 1η Μαΐου του 1985 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Πεύκη Αττικής, διατηρεί ένα από τα πιο πετυχημένα ελληνικά Instagram accounts. Οι αναρτήσεις μάλιστα, της εντυπωσιακής παρουσιάστριας συνήθως φτιάχνουν την ημέρα των θαυμαστών της καθώς είναι όμορφες εικόνες με πολύ ζωντανά και έντονα χρώματα.

Η Κατερίνα Καινούργιου δεν άφησε τις ζεστές ημέρες του Ιουλίου να πάνε χαμένες και βρέθηκε στη Σαντορίνη όπου απολαμβάνει τις διακοπές της. Εκεί βρήκε έναν ιδιαίτερα αισθησιακό τρόπο να καλημερίσει τους διαδικτυακούς της φίλους, με μία ανάρτηση στο επίσημο και προσωπικό της προφίλ στο Instagram φορώντας σέξι μαγιό. «Μια… καταγάλανη καλημέρα σε όλους! Η ομορφιά της Οίας είναι αξεπέραστη. Στην πραγματικότητα είναι σχεδόν αδύνατο να περιγραφεί με λόγια…», ήταν η χαρακτηριστική λεζάντα στην ανάρτησή της.

Η καριέρα της μέχρι σήμερα

Έκανε τα πρώτα της βήματα στον χώρο των ΜΜΕ, το 2004, δουλεύοντας ως ρεπόρτερ στην πρωινή εκπομπή «Χωρίς ταμπού» που παρουσίαζε η Μαρία Μπεκατώρου, στον τηλεοπτικό σταθμό Τηλεάστυ. Η συνεργασία με την εκπομπή ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο σεζόν. Από το 2006 μέχρι το 2008, ήταν μέλος της δημοσιογραφικής ομάδας της εκπομπής «Όμορφος Κόσμος το πρωί» του Mega με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κάνοντας ρεπορτάζ, συνεντεύξεις και ζωντανές συνδέσεις ενώ πολλές φορές είχε και παρουσία στο πλατό της εκπομπής δίπλα από τον παρουσιαστή.

Τη σεζόν 2008 – 2009 δούλεψε ως ρεπόρτερ στην εκπομπή «Πρωινός καφές» στον ΑΝΤ1 με παρουσιαστές τον Νίκο Μουτσινά και την Κατερίνα Ζαρίφη. Το καλοκαίρι του 2009, μετά την αποχώρηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου από την πρωινή ζώνη του MEGA, πέρασε από δοκιμαστικό για την θέση της παρουσιάστριας της έβδομης σεζόν του «Όμορφου Κόσμου το πρωί». Τελικά ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής μαζί με τους Νίκο Παπαδάκη, Δούκισσα Νομικού, Δημήτρη Ουγγαρέζο και Μαρία Αραμπατζή για μία σεζόν.

Το καλοκαίρι του 2010, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA για την εκπομπή «Δέστε τους» ως συμπαρουσιάστρια του Νίκου Μουτσινά και της Μαρίας Ηλιάκη. Η εκπομπή σημείωσε μεγάλη επιτυχία στη μεσημεριανή ζώνη ολοκληρώνοντας τον κύκλο της έπειτα από τέσσερις σεζόν, τον Ιούνιο του 2014. Μετά την ολοκλήρωση του «Δέστε τους», το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς, ανέλαβε μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο την παρουσίαση της καλοκαιρινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Καλοκαίρι Παντού».

Τον Ιούλιο του 2016, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με το Epsilon TV για την πρωινή ζώνη του σταθμού. Από τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς ξεκίνησε να παρουσιάζει την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή «Φτιάξε καφέ… να στα πω» η οποία ολοκληρώθηκε μετά από δύο σεζόν τον Ιούλιο του 2018. Παράλληλα ανέλαβε την παρουσίαση της εκπομπής «Star Academy Magazine» μαζί με τον Θέμη Μάλλη, τον Μάρτιο του 2017. Το 2020, ανανέωσε τη συνεργασία της με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN για την εκπομπή «Ευτυχείτε» για δύο ακόμη τηλεοπτικές σεζόν μέχρι και το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments