Αθλητισμός

Κώστας Σλούκας: Ο Γιαννακόπουλος έκανε προσπάθεια να τον «κλέψει» την τελευταία στιγμή

Κώστας Σλούκας: Ο Γιαννακόπουλος έκανε προσπάθεια να τον «κλέψει» την τελευταία στιγμή
Κώστας Σλούκας: Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος επιχείρησε να «κλέψει» τελευταία στιγμή τον Έλληνα γκαρντ και να τον κάνει «δώρο» στον Παναθηναϊκό.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, αν και έχει αποτραβηχτεί από τα κοινά του Παναθηναϊκού, επιχείρησε το «κόλπο γκρόσο» της τελευταίας στιγμής με «κλοπή» του Κώστα Σλούκα πριν να υπογράψει στον Ολυμπιακό. Σύμφωνα με το «Φως», επιχείρησε να πάρει τον παίκτη πριν υπογράψει στον Ολυμπιακό και να τον κάνει «δώρο» στο «τριφύλλι».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο διεθνής γκαρντ ήταν αρνητικός αφού ήθελε να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, όπως είχε συμφωνήσει. Πιο συγκεκριμένα, και πάντα με βάση το ίδιο ρεπορτάζ, ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» ΚΑΕ – ο οποίος έχει αποτραβηχτεί από τα δρώμενα της ομάδας η οποία «τρέχει» με τα έσοδά της και είναι προς πώληση- λίγο πριν υπογράψει ο Σλούκας στον Ολυμπιακό έκανε πρόταση στον Έλληνα διεθνή γκαρντ, θέλοντας να τον κάνει «δώρο» στον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, θα πλήρωνε, όπως πρότεινε, μπροστά όλο το συμβόλαιό του για να τον πείσει να γίνει το μεγάλο «μπαμ». Ο Έλληνας διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού αρνήθηκε τελικά την προσφορά του Παναθηναϊκού. Όπως αναφέρει το «Φως» δεν είναι η πρώτη φορά που έγινε αυτό, καθώς ακόμα τρεις φορές στο παρελθόν έχει αρνηθεί τους «πράσινους» και μάλιστα την πρώτη είχε πει γραπτώς πως «δεν είναι σοβαρά πράγματα να γίνονται προτάσεις μέσα από πρωτοσέλιδα εφημερίδων».

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για τον Σλούκα

Θυμίζουμε την ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός για την απόκτηση του Έλληνα γκαρντ: «Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013. Ο 30άχρονος πλέι μέικερ θα είναι «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκληρώνοντας το ρόστερ για τη νέα σεζόν, θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας και ιδιαίτερα στη BWIN γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για όλη την κοινωνία παρέμειναν στο πλευρό μας και με την πολύτιμη αρωγή τους συνεχίζουμε να δημιουργούμε με οδηγό τις αξίες που εκφράζει ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments