Αθλητισμός

Βασίλης Τοροσίδη Ολυμπιακός: Επιθυμεί την παραμονή του ο Μαρτίνς

Βασίλης Τοροσίδη Ολυμπιακός: Επιθυμεί την παραμονή του ο Μαρτίνς
Βασίλης Τοροσίδη Ολυμπιακός: Ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να έχει τον έμπειρο αμυντικό και τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Επί των ημερών του Πέδρο Μαρτίνς ο Ολυμπιακός έχει δείξει εξαιρετικό πρόσωπο. Ο Πορτογάλος έχει φτιάξει μια δυνατή ομάδα που σε μεγάλο βαθμό βασίζεται σε νεαρούς ποδοσφαιριστές. Φυσικά κάθε νεανικό σύνολο χρειάζεται και την εμπειρία. Ο Μαρτίνς είναι τυχερός που έχει στο ρόστερ του μερικούς πολύπειρους παίκτες με πολλούς τίτλους και παραστάσεις. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά που παρά τα 35 του χρόνια έδειξε πως έχει την ποιότητα για να κάνει τη διαφορά.

Βέβαια εκτός από τον Γάλλο σταρ που είναι μια μεγάλη προσωπικότητα, υπάρχουν και άλλοι έμπειροι Έλληνες ποδοσφαιριστές που είναι σημαντικοί για τα αποδυτήρια καθώς γνωρίζουν καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Σε αυτή την κατηγορία ανήκουν οι Αβραάμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης. Οι δυο αμυντικοί έχουν γράψει τη δική τους ιστορία με την φανέλα του Ολυμπιακού και μετά την περιπλάνηση τους στα γήπεδα της Ευρώπης επέστρεψαν στην ομάδα του Πειραιά.

Τους θέλει και τους δυο ο Μαρτίνς

Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε στη χώρα μας. Ο Ολυμπιακός έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις για το Europa League, ενώ υπάρχει και ο τελικός Κυπέλλου ο οποίος αναμένεται να διεξαχθεί τελικά στις 30 Αυγούστου. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι άνθρωποι της ομάδας δεν έχουν ξεκινήσει ήδη να ετοιμάζονται για την νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ήδη κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις του για το ρόστερ της επόμενης σεζόν.

Ανάμεσα στα πλάνα του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι Αβράαμ Παπαδόπουλος και Βασίλης Τοροσίδης. Η ανανέωση του συμβολαίου του Αβραάμ Παπαδόπουλου με τον Ολυμπιακό αποτελεί τυπική διαδικασία, καθώς υπάρχει ήδη συμφωνία. Σύμφωνα με το «ΦΩΣ», ο Πέδρο Μαρτίνς επιθυμεί διακαώς την παραμονή και του άλλου… παλιού στην ομάδα, του Βασίλη Τοροσίδη, ωστόσο ακόμη τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει διαμηνύσει την επιθυμία του στον ίδιο τον 35χρονο άσο, αφού παρότι είχε φέτος μόλις 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, τον θεωρεί πολύτιμο ως «ρεζέρβα» αλλά και ως παρουσία στα αποδυτήρια. Για την ώρα δεν έχει γίνει γνωστό ποια θα είναι η αντίδραση του ίδιου του “Τόρο”, αλλά όπως όλα δείχνουν θα μείνει για να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments