Αθλητισμός

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Οριστικό deal ανάμεσα στις δυο πλευρές

Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Οριστικό deal ανάμεσα στις δυο πλευρές
Λούκας Βιγιαφάνιες Παναθηναϊκός: Οι "πράσινοι" έχουν έρθει σε συμφωνία με την πλευρά του έμπειρου ποδοσφαιριστή.

Πριν λίγο καιρό ο Γιάννης Αλαφούζος πήρε την απόφαση να ασχοληθεί και πάλι ενεργά με το ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού και ειδικότερα με το αγωνιστικό κομμάτι. Μπορεί το μπατζετ να είμαι μειωμένο, αλλά όταν ο μεγαλομέτοχος το αποφασίσει μπορεί να γίνει μια υπέρβαση. Κάτι τέτοιο έγινε όταν ο Αλαφούζος πήρε πάνω του την ανανέωση των Μπουζούκη, Χατζηγιοβάνη και του αρχηγού Δημήτρη Κουρμπέλη. Κάτι τέτοιο πρόκειται να συμβεί και με την περίπτωση του Λούκα Βιγιαφάνιες.

Ο Αργεντινός μέσος δεν είναι χαρούμενος στο Μεξικό και θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο ίδιος έχει τονίσει πολλές φορές ότι στη χώρα μας θα επέστρεφε μόνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Αυτό φάνηκε και στην πράξη από τις κινήσεις του προκειμένου να μείνει ελεύθερος από την Μαζατλάν. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είχε αρκετά μεγάλο συμβόλαιο με τον σύλλογο της κεντρικής Αμερικής. Φυσικά γνώριζε ότι στον Παναθηναϊκό δεν θα μπορούσε να έχει τις ίδιες απολαβές.

Οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δυο πλευρές

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Σύμφωνα με την SportDay, οι τελευταίες λεπτομέρειες του deal συμφωνήθηκαν στην επαφή που είχαν οι δύο πλευρές. Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν αφορούσα σε κάποια μπόνους που ήθελε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, προκειμένου να καλύψει στο μέτρο του δυνατού τη… χασούρα από την αποδέσμευσή του από το μεγάλο συμβόλαιο που είχε στην Μαζατλάν.

Ο 29χρονος άσος φέρεται να έχει συμφωνήσει μέχρι το 2023 με απολαβές που κατά μέσο όρο θα κυμαίνονται στις 600.000 ευρώ το χρόνο. Πρόκειται για το μεγαλύτερο συμβόλαιο στον Παναθηναϊκό. Ο «Βίγια» πλέον δρομολογεί τις διαδικασίες για την έλευσή του στην Αθήνα. Δεν είναι εύκολη διαδικασία, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν στις μετακινήσεις στην περίοδο της πανδημίας.

Ο παίκτης έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα απαραίτητα έγγραφα και έχει βρει την πιο βολική πτήση, μέσω Άμστερνταμ. Αν όλα πάνε καλά, θα μπορέσει να έρθει στην Αθήνα μέχρι τα τέλη της τρέχουσας ή τις αρχές της επόμενης εβδομάδας για να υπογράψει. Άλλωστε την επόμενη Πέμπτη (6/8) έχει προγραμματιστεί η πρώτη συγκέντρωση της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments