Lifestyle

Γιώργος Μαυρίδης: Παντρεύεται με την αγαπημένη του Κρίστη Κραθάργια

Γιώργος Μαυρίδης: Παντρεύεται με την αγαπημένη του Κρίστη Κραθάργια
Γιώργος Μαυρίδης: Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται να ανέβει ο tatoo artist και παρουσιαστής με την αγαπημένη του Κρίστη Κραθάργια, ψυχολόγο και μοντέλο.

Την εργένικη ζωή εγκαταλείπει ο Γιώργος Μαυρίδης και ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας ή του δημαρχείου με την αγαπημένη του Κρίστη Καθαργιά. Η ίδια ανακοίνωσε το ευχάριστο γεγονός μέσα από τα social media.

Ούτε ένα, ούτε δύο αλλά «ένα εκατομμύριο φορές, ναι» είπε η Κρίστη Καθαργιά στην πρόταση γάμου που της έκανε ο Γιώργος Μαυρίδης. Ο tattoo artist και η ψυχολόγος το τελευταίο διάστημα είναι ζευγάρι και όπως όλα δείχνουν ο ένας έχει βρει στον άλλον τον σύντροφο της ζωής του.

Η όμορφη ψυχολόγος, με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστή τη χαρμόσυνη είδηση και όπως ήταν αναμενόμενο οι ευχές για βίο ανθόσπαρτο έπεσαν «βροχή».

«Ένα εκατομμύριο φορές, ναι!. #isaidyes #τοειπατοποιημα #τακαστραπεσανε #εμεις » έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα η Κρίστη Καθάργια στην ανάρτηση της γνωστοποιώντας την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον Γιώργο Μαυρίδη.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ψυχολόγος φαίνεται το ερωτευμένο ζευγάρι στην άκρη μιας πισίνας, να αγκαλιάζονται, να φιλιούνται και τέλος να απολαμβάνουν μαζί μια βουτιά στο νερό.

Λίγα λόγια για τον Γιώργο Μαυρίδη

Ο Γιώργος Μαυρίδης, είναι μια underground αυτοδημιούργητη και πολύπλευρη προσωπικότητα.

Ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη με όπλο την τέχνη του, τη ζωγραφική. Πέρασε την εφηβεία του ακολουθώντας τον ΠΑΟΚ , κάνοντας graffity τα οποία υπέγραφε ως Goonies 4 και ξεκινώντας να βαράει τατουάζ.

Καταξιωμένος πλέον στο χώρο του και ύστερα από πολλά βραβεία σε εγχώρια και διεθνή tattoo conventions , το studio του, « Tattooligans» δουλεύει στη βάση του , τη Θεσσαλονίκη και ο ίδιος ταξιδεύει ασταμάτητα σε όλη την υφήλιο, κάνοντας το μυθιστόρημα « Ο γύρος του κόσμου σε 80 ημέρες» να μοιάζει απλά ένα επεισόδιο του World Party.

Έχει συμμετάσχει και σε άλλες τηλεοπτικές παραγωγές ενώ τελευταία ασχολείται κυρίως με την αγάπη του που είναι η τέχνη του τατουάζ. Η απόφασή του να παντρευτεί την αγαπημένη του κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες, αποδεικνύοντας ότι η δημοτικότητά του είναι μεγάλη ακόμα και αν δεν εμφανίζεται τόσο συχνά στην τηλεόραση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments