Αθλητισμός

Ουίλιαμς – Γκος Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού το «τριφύλλι»

Ουίλιαμς – Γκος Παναθηναϊκός: Ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού το «τριφύλλι»
Ουίλιαμς - Γκος Παναθηναϊκός: Σύμφωνα με δημοσίευμα, το «τριφύλλι» ενδιαφέρεται για τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από το εξωτερικό, ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος. Η θέση του πλέι-μέικερ είναι το βασικό ερωτηματικό στα μεταγραφικά του Παναθηναϊκού και οι περισσότεροι περιμένουν την εξέλιξη της υπόθεσης του Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Το crosarka βάζει πάντως στο… παιχνίδι ακόμα ένα όνομα. Για την ακρίβεια, στο δημοσίευμα αναφέρεται πως το «τριφύλλι» εξετάζει την περίπτωση του Νάιτζελ Ουίλιαμς – Γκος, που ίσως να αποχωρήσει από τους Γιούτα Τζαζ. Ο άλλοτε άσος του Ολυμπιακού δεν βρήκε ρόλο πρωταγωνιστή στην ομάδα των «Μορμόνων» και πέρασε αρκετούς μήνες στη G – League, γεγονός που ίσως τον επηρεάσει σχετικά με μία πιθανή επιστροφή στην Ευρώπη.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ουίλιαμς – Γκος βρίσκεται στην «φούσκα» του Ορλάντο για την επανέναρξη του ΝΒΑ και πως στο παρελθόν αγωνίστηκε και στην Παρτιζάν. Με τον Ολυμπιακό μέτρησε 9,2 πόντους και 4,2 ασίστ ανά ματς στην πρώτη του σεζόν στην Euroleague.

Τι θα γίνει με Καμπάτσο και Λαπροβίτολα

Εν τω μεταξύ, αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης καθώς ο Φακούντο Καμπάτσο φαίνεται πως πήρε την μεγάλη απόφαση να φύγει από τους «μερένγκες» προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρο του NBA. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Marca», ο 29χρονος Αργεντινός άσος έχει ενημερώσει ήδη σχετικά την διοίκηση της «βασίλισσας» για την απόφαση του. Μάλιστα, όπως σημειώνει το ίδιο ρεπορτάζ, Μάβερικς και Τίμπεργουλβς ενδιαφέρονται για την απόκτησή του.

Από τη μεριά της, η Ρεάλ φέρεται να ενημέρωσε τον παίκτη πως για να αποχωρήσει θα πρέπει να καταβληθεί το buy out των 6 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιό του και μάλιστα όχι σε δόσεις. Η εξέλιξη αυτή υποχρεώνει τους Μαδριλένους να βγουν στην αγορά για δύο γκαρντ, αφού ο Γιουλ έχει συνεχώς προβλήματα τραυματισμών, ο Λαπροβίτολα είναι και αυτός στην έξοδο έχοντας συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, ενώ ο 19χρονος Αλκοθέν δεν είναι ακόμη έτοιμος να ηγηθεί.

Βέβαια, αν η Ρεάλ δεν βρει κάποιον καλό γκαρντ για να αντικαταστήσει τον Καμπάτσο, ίσως σκεφτεί να δώσει μεγαλύτερο ρόλο στον Λαπροβίτολα και έτσι να δυσκολέψει τη ζωή του Παναθηναϊκού.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments