Αθλητισμός

Ζοσέ Σα Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον των “ροχιμπλάνκος”

Ζοσέ Σα Ατλέτικο Μαδρίτης: Οι Ισπανοί γράφουν για ενδιαφέρον των “ροχιμπλάνκος”
Ζοσέ Σα Ατλέτικο Μαδρίτης: Τα ΜΜΕ της Ισπανίας γράφουν για ενδιαφέρον της Ατλέτικο για τον Πορτογάλο γκολκίπερ.

Ο Ζοσέ Σα ήρθε στον Ολυμπιακό σαν δανεικός προκειμένου να παλέψει για τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Ωστόσο οι εμφανίσεις του ήταν τέτοιες που έκαναν τον Πέδρο Μαρτίνς να του δώσει φανέλα βασικού. Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κινήθηκε γρήγορα και απέκτησε τα δικαιώματα του. Ο Σα έχει δώσει ηρεμία και σιγουριά κάτω από τα δοκάρια της ομάδας. Ένας Πορτογάλος τερματοφύλακας που έχει βγει από τις ακαδημίες της Πόρτο και κάνει εξαιρετικές εμφανίσεις εντός και εκτός συνόρων είναι λογικό να τραβήξει πάνω του αρκετά βλέμματα.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιος είναι και ο μάνατζερ του Σα. Πρόκειται για τον μεγαλοατζέντη Ζόρζε Μέντες που έχει στο πελατολόγιο του όλους τους κορυφαίους Πορτογάλους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα ο συγκεκριμένος έχει και πολλές διασυνδέσεις σε αρκετές χώρες, ενώ είναι στενός συνεργάτης με ομάδες της Premier Legeue. Με έναν τέτοιο μάνατζερ δεν θα είναι δύσκολο να έρθει κάποια μεγάλη πρόταση στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Ατλέτικο για Σα

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού περιμένουν να έρθει μια πρόταση, κυρίως από την Αγγλία. Ωστόσο δεν αποκλείεται η προσφορά να έρθει από την Ισπανία. Και μάλιστα από κορυφαία ομάδα της La Liga. Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζουν τα Ισπανικά δημοσιεύματα τις τελευταίες ώρες. Συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η Ατλέτικο Μαδρίτης ενδέχεται να βγει στην αγορά για την απόκτηση τερματοφύλακα.

Ο Γιαν Όμπλακ μπορεί να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι και έτσι οι “ροχιμπλάνκος” θα πρέπει να βρουν ικανό αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, ανάμεσα στα ονόματα που τσεκάρουν οι Μαδριλένοι είναι εκείνα των Ρομπέρτο και Ζοσέ Σα. Ο Ισπανός πορτιέρε που ανήκει στη Γουέστ Χαμ, θεωρείται καλή και οικονομική περίπτωση, αλλά δεν είναι ο μόνος που παίζει για την ομάδα της Μαδρίτης.

Ανάμεσα στα ονόματα που γράφονται και αυτό του Σα του Ολυμπιακού, περίπτωση πάντως που σύμφωνα με την «ΑS» δεν θεωρείται εύκολη, όπως επίσης και εκείνη του Ντμίτροβιτς της Έιμπαρ, συγκριτικά με εκείνη του Ρομπέρτο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να πουλήσει αρκεί αυτό να γίνει με τους δικούς του όρους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments