Τεχνολογία

Η ειδοποίηση του Facebook που δεν πρέπει να αγνοήσεις

Η ειδοποίηση του Facebook που δεν πρέπει να αγνοήσεις
Facebook: Τους χρήστες του προειδοποιεί το Facebook όταν πάνε να δημοσιεύσουν μια είδηση που έχει βγει 90 ημέρες πριν.

Αρκετές αλλαγές έχει κάνει το Facebook το τελευταίο χρονικό διάστημα τόσο στην εμφάνιση του όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά του. Σε αυτές προστίθεται μια νέα ειδοποίηση που οι χρήστες δεν πρέπει να αγνοήσουν εάν την δουν. Συγκεκριμένα, προειδοποιεί πολλούς χρήστες όταν πάνε να δημοσιεύσουν μια είδηση που έχει βγει πάνω από 90 ημέρες πριν. Για την ώρα αυτό δεν συμβαίνει σε όλους τους χρήστες.

Ωστόσο, σύντομα το μέσο κοινωνικής δικτύωσης θα ενημερώνει τους πάντες όταν επιχειρούν να κοινοποιήσουν ξεπερασμένες ειδήσεις. Η νέα ειδοποίηση θα εμφανίζεται μέσω αναδυόμενου μηνύματος, όταν το περιεχόμενο που θέλουν να μοιραστούν είναι παλιότερο των τριών μηνών. Ποιος είναι ο σκόπός αυτής της ειδοποίησης; Σκοπός της νέας λειτουργίας είναι να παροτρύνει τους χρήστες να ελέγξουν εάν αυτό που θέλουν να μοιραστούν με τους φίλους τους στο Facebook, είναι ακόμα επίκαιρο και εξακολουθεί να ισχύει.

«Τους τελευταίους μήνες, η εσωτερική μας έρευνα έδειξε ότι η χρονική στιγμή ενός άρθρου είναι ένα σημαντικός παράγοντας που βοηθά τους ανθρώπους να αποφασίσουν εάν θα διαβάσουν ένα άρθρο, εάν θα το εμπιστευτούν και εάν θα το κοινοποιήσουν,» δήλωσε ο John Hegeman, αντιπρόεδρος του «Feed and Stories».

Λίγα λόγια για το Facebook:

Το Facebook είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ξεκίνησε στις 4 Φεβρουαρίου του 2004. Οι χρήστες της μπορούν να επικοινωνούν μεταξύ τους μέσω μηνυμάτων με τις επαφές τους και να τους ειδοποιούν όταν ανανεώνουν τις προσωπικές πληροφορίες τους. Ο Μαρκ Ζάκερμπεργκ ίδρυσε το Facebook ως μέλος του Πανεπιστημίου Χάρβαρντ. Αρχικά δικαίωμα συμμετοχής είχαν μόνο οι φοιτητές του Χάρβαρντ ενώ αργότερα επεκτάθηκε για την Ivy League (χαρακτηρισμός μιας ομάδας οκτώ ελίτ πανεπιστημίων των ΗΠΑ).

Το όνομα της ιστοσελίδας προέρχεται από τα έγγραφα παρουσίασης των μελών πανεπιστημιακών κοινοτήτων μερικών Αμερικάνικων κολεγίων και προπαρασκευαστικών σχολείων που χρησιμοποιούσαν οι νεοεισερχόμενοι σπουδαστές για να γνωριστούν μεταξύ τους. Tο 2005 το δικαίωμα πρόσβασης επεκτάθηκε σε μαθητές συγκεκριμένων λυκείων και μέλη ορισμένων μαθητικών κοινοτήτων. Στις 26 Σεπτεμβρίου 2006 η υπηρεσία έγινε προσβάσιμη σε κάθε άνθρωπο του πλανήτη που η ηλικία του ξεπερνούσε τα 13 χρόνια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments