Αθλητισμός

ΑΕΚ νέες φανέλες: Έρχονται και θα είναι εντυπωσιακές

ΑΕΚ νέες φανέλες: Έρχονται και θα είναι εντυπωσιακές
ΑΕΚ νέες φανέλες: Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εμφανίσεις των "κιτρινόμαυρων" τη νέα σεζόν θα είναι εντυπωσιακές και θα προκαλέσουν ενθουσιασμό στον κόσμο.

Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος τελείωσε η φετινή σεζόν για την ομάδα της ΑΕΚ. Μπορεί η ομάδα να έχει εξασφαλισμένη την παρουσία της στον τελικό, αλλά αν αυτός διεξαχθεί στις 30 Αυγούστου θα είναι σαν να δίνει το πρώτο της παιχνίδι για την νέα αγωνιστική περίοδο καθώς μέχρι τότε και το ρόστερ θα είναι αλλαγμένο. Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν οι ομάδες συνηθίζουν να παρουσιάζουν τις φανέλες που θα φορέσουν στην νέα αγωνιστική χρονιά.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι όλο αυτό το διάστημα σε επαφή με αυτούς της Capelli προκειμένου να σχεδιαστούν οι τρεις εμφανίσεις για τη νέα χρονιά. Ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα και η επιλογή του σχεδίου για την πρώτη εμφάνιση, αλλά και του χρώματος για την δεύτερη και την τρίτη κρατείται μυστική. Θυμίζουμε ότι αυτή θα είναι η τρίτη χρονιά που η Ιταλική εταιρία συνεργάζεται με την ΑΕΚ. Η αλήθεια είναι ότι τα δυο προηγούμενα χρόνια τα σχέδια δεν είχαν εντυπωσιάσει τους φίλους της ομάδας. Οι “κιτρινόμαυροι” θέλουν ένα καλό εικαστικό αποτέλεσμα καθώς αν η φανέλα αρέσει τότε θα υπάρχουν και περισσότερες πωλήσεις.

Θα προκαλέσουν ενθουσιασμό

Όπως αποκαλύπτει η «ΩΡΑ», οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν καταλήξει και στις τρεις φανέλες της νέας σεζόν και απομένουν μονάχα κάποιες λεπτομέρειες, ώστε να «κλειδώσουν» οι επιλογές. Δεν αποκλείεται μάλιστα, στον τελικό του Κυπέλλου στις 30 Αυγούστου, η ΑΕΚ να εμφανιστεί με τη νέα της φανέλα.

Η απόφαση να γίνει αλλαγή και στις τρεις εμφανίσεις είναι ειλημμένη. Η επιλογή της καινοτομίας με τις διαγώνιες ρίγες για την πρώτη εμφάνιση, δεν είχε την απήχηση που περίμεναν οι άνθρωποι της ΑΕΚ. Για τον λόγο αυτό δεν υπάρχει η σκέψη να κρατήσουν την ίδια ή παρόμοια και την επόμενη σεζόν. Γενικώς η πρώτη εμφάνιση δεν θα έχει ρίγες. Οι τρεις εμφανίσεις αναμένεται να προκαλέσουν αίσθηση και κυρίως η πρώτη που θα είναι στα χρώματα της ομάδας. Πρόκειται για φανέλα-έκπληξη που θα είναι πρωτότυπη και εντυπωσιακή. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για την τρίτη εμφάνιση που παραδοσιακά είναι σε διαφορετικούς χρωματισμούς από αυτούς που έχουμε συνηθίσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments