Αθλητισμός

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Το «ντόμινο» που ανοίγει τον δρόμο για το «τριφύλλι»

Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Το «ντόμινο» που ανοίγει τον δρόμο για το «τριφύλλι»
Λαπροβίτολα Παναθηναϊκός: Σε σίριαλ πολλών επεισοδίων έχει εξελιχθεί η υπόθεση του Αργεντινού γκαρντ για το «τριφύλλι». Διαβάστε για το «ντόμινο» που μπορεί να του ανοίξει τον δρόμο για την απόκτηση του παίκτη της Ρεάλ.

Ο Νίκολας Λαπροβίτολα αποτελεί διακαή στόχο του Παναθηναϊκού για τις θέσεις των γκαρντ. Είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Βόβορας θέλει να τον έχει στη διάθεσή του. Όμως, ακόμα ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης και η υπόθεση έχει «κολλήσει».

Σύμφωνα με το σάιτ trifilara.gr, ένα «ντόμινο» μεταγραφικών κινήσεων, μπορεί να ανοίξει τον δρόμο για τον ερχομό του παίκτη από την Αργεντινή στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Ρεάλ Μαδρίτης είναι έτοιμη να «ταράξει» τα νερά του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση τη σερβική ιστοσελίδα «Novosti», η «βασίλισσα» ψάχνει τη μεταγραφική «βόμβα» με τον Βασίλιε Μίσιτς. Οι Ισπανοί έχουν βγει στην αγορά και ψάχνουν τον αντικαταστάτη του Φακούντο Καμπάτσο που οδεύει στο ΝΒΑ.

Ο Σέρβος πλέι μέικερ έχει συμβόλαιο με την Αναντολού Εφές μέχρι το 2021, όμως το «ζεστό» χρήμα που θα εισπράξει η Ρεάλ από την αποχώρηση του Καμπάτσο της δίνει τη δυνατότητα να «χτυπήσει» δαπανηρές περιπτώσεις για τη θέση του βασικού πόιντ γκαρντ στους Μαδριλένους. Φυσικά αν το δημοσίευμα ισχύει ο Λαπροβίτολα έρχεται ολοένα και πιο κοντά την πόρτα της εξόδου από τους Ισπανούς, αφού ο χρόνος του θα είναι και πάλι περιορισμένος με την ύπαρξη των Μίσιτς, Σέρχιο Γιουλ και Κάρλος Αλοθέν, με τον Παναθηναϊκό να εκμεταλλεύεται το «ντόμινο» που πάει να δημιουργηθεί στο ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ένας αστερίσκος που υπάρχει, είναι αν η Ρεάλ θα αποφασίσει όντως να αποχωριστεί τον Λαπροβίτολα. Ο Πάμπλο Λάσο μπορεί να μην τον υπολογίζει για βασικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν ξέρει ότι είναι υπερ – πολυτέλεια να έχεις έναν τέτοιο παίκτη στην ομάδα σου. Ο Κάρλος Αλοθέν είναι σπουδαίο ταλέντο για όλο το ισπανικό μπάσκετ, αλλά κανένας δεν μπορεί να ξεχνάει ότι είναι μόλις 20 ετών.

Ο Λαπροβίτολα, από την άλλη, ναι μεν δεν έχει καταφέρει να πάρει τον χώρο που επιθυμεί στη «βασίλισσα», αλλά η δεύτερη χρονιά του θα μπορούσε να είναι καλύτερη από την πρώτη. Να σημειώσουμε πως πριν από τη Ρεάλ ο Αργεντινός γκαρντ αγωνιζόταν, επίσης, στο ισπανικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της Μπανταλόνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments