Αθλητισμός

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Έλληνα στόπερ

Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές για την επόμενη ομάδα του Έλληνα στόπερ
Σωκράτης Παπασταθόπουλος Ολυμπιακός: Οι «ερυθρόλευκοι» φαντάζουν ως το φαβορί για την απόκτηση του Έλληνα διεθνή στόπερ.

Ο Σωκρατής Παπασταθόπουλος έχει μια μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσει. Ο Μικέλ Αρτέτα στο ραντεβού που έκαναν του ξεκαθάρισε ότι δεν τον έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν της Premier League. Μετά από αυτή την ανακοίνωση του προπονητή της Άρσεναλ, οι φήμες για την επόμενη στέγη του κεντρικού αμυντικού άρχισαν να πληθαίνουν, ενώ πολλές από αυτές είχαν να κάνουν με τον Ολυμπιακό.

Όπως αναφέρει το kingbet.gr, τα ρεπορτάζ οργιάζουν για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, ο οποίος είχε πρωτοεκδηλώσει ενδιαφέρον τον χειμώνα και πλέον μοιάζει έτοιμος να επιστρέψει με απτή προσφορά. Το ίδιο σάιτ αναφέρει ότι οι στοιχηματικές δείχνουν να συμφωνούν ότι ο Πειραιάς είναι ο πιθανότερος προορισμός για τον Καλαματιανό στόπερ.

Την ίδια στιγμή, ο μάνατζερ του Παπασταθόπουλου, Κώστας Φάρας, διατείνεται πως το πελάτης του θα παραμείνει «Κανονιέρης» και την επόμενη σεζόν, όμως όσο περνούν οι μέρες και γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι ο Αρτέτα δεν υπολογίζει στον Έλληνα αμυντικό, τόσο η δήλωσή του μοιάζει με παιχνίδι για τα media.

Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές

Το ίδιο σάιτ παρουσιάζει τις προσφορές όσον αφορά τι μπορεί να επιλέξει ένας παίκτης του στοιχήματος που πάντα δείχνουν μια τάση. Αν κανείς επιλέξει να ποντάρει στη συμφωνία Ολυμπιακού-Παπασταθόπουλου πριν την 1η Σεπτεμβρίου και δικαιωθεί, τότε θα πληρωθεί σε απόδοση 2.35 σε γνωστή εταιρεία στοιχήματος. Η περίπτωση είναι δύσκολη για τους «ερυθρόλευκους», όμως το κίνητρο του Champions League και της επιστροφής στην Ελλάδα ίσως παίξει τον ρόλο του.

Όσον αφορά τις άλλες ομάδες της Super League που θα μπορούσαν να διεκδικήσουν την υπογραφή του 32χρονου παίκτη, η ΑΕΚ, με την οποία ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα και αναδείχθηκε, προσφέρεται στο 15.00, ενώ πιο υψηλή είναι η απόδοση για να υπογράψει στον ΠΑΟΚ (17.00) ή στον Παναθηναϊκό (101.00)

Τι γίνεται με τις άλλες αγγλικές ομάδες

Δεύτερο φαβορί για την απόκτηση του Παπασταθόπουλου, με απόδοση 6.00, είναι η παραδοσιακά μισητή αντίπαλος της Άρσεναλ, η Τότεναμ. Η βόρεια Αγγλία μοιάζει να είναι ακόμα μια επιλογή, αφού 9.00 πληρώνουν Έβερτον και Νιούκαστλ. Η δε περίπτωση της Σκωτίας και της Σέλτικ (που μόλις απέκτησε τον Βασίλη Μπάρκα από την ΑΕΚ) πληρώνει 31 φορές το ποντάρισμα. Μια και μιλάμε για ελληνικά δίδυμα, στο 11.00 συναντάμε τη Στουτγκάρδη, η οποία απέκτησε δανεικό από την Άρσεναλ το φιλαράκι του Παπασταθόπουλου, τον Κωνσταντίνο Μαυροπάνο.

Κι αν επιστρέψει στο Ντόρτμουντ;

Πριν περάσει τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Ντόρτμουντ, ο Σωκράτης πέρασε από Μίλαν (με την οποία κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιταλίας το 2011) και Βέρντερ Βρέμης. Η επιστροφή στην πρώτη πληρώνει 15.00, ενώ η γερμανική ομάδα τοποθετείται στο 31.00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments