Αθλητισμός

Μίχα Ζάιτς Ολυμπιακός: Ο Σλοβένος της Φενέρ «παίζει» για τους «ερυθρόλευκους»

Μίχα Ζάιτς Ολυμπιακός: Ο Σλοβένος της Φενέρ «παίζει» για τους «ερυθρόλευκους»
Μίχα Ζάιτς Ολυμπιακός: Ο Σλοβένος της Φενέρμπαχτσε είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που ακούγονται για την ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει «φουλάρει» τις μηχανές του για τον επαναληπτικό με τη Γουλβς για τους «16» του Europa League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν εξετάζει ποδοσφαιριστές για να ενισχύσει την ομάδα για τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με το to10.gr, ένα από τα ονόματα που έχουν φτάσει στα «ερυθρόλευκα» γραφεία είναι αυτό του Μίχα Ζάιτς, που αγωνίζεται στην Φενερμπαχτσέ. Ο Σλοβένος είναι 26 ετών, αγωνίζεται κυρίως στον άξονα ως 10άρι, ωστόσο, μπορεί να παίξει με την ίδια ευκολία ως 8άρι, δίνοντας επιπλέον λύσεις στην εκάστοτε ομάδα του. Φέτος, αγωνίστηκε σε 17 παιχνίδια με την τούρκικη ομάδα, έχοντας 2 γκολ και 1 ασίστ σε 784 λεπτά συμμετοχής. Στη Φενερμπαχτσέ πήγε πέρσι από την Εμπολι, με τη μεταγραφή του από την ιταλική ομάδα στην τούρκικη να φτάνει τα 3.5 εκατ. ευρώ.

Το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της γειτονικής χώρας είναι μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Είναι διεθνής με την ανδρική ομάδα της Σλοβενίας, έχοντας 15 συμμετοχές και 4 γκολ. Τα τελευταία χρόνια μάλιστα είναι βασικό και αναντικατάστατο μέλος της Εθνικής Σλοβενίας. Εκτός από την Φενερμπαχτσέ και την Εμπόλι, ο Ζάιτς δεν έχει αγωνιστεί σε άλλη ομάδα εκτός Σλοβενίας, όπου έπαιξε σε Ολίμπιγια, Μπράβο και Τσέλιτσε.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπά του

Με τη φανέλα της Έμπολι

Δείτε τον Ζάιτς με την πανέμορφη σύντροφό του

View this post on Instagram

Merry Christmas everyone🎄🎅🥂❤️

A post shared by Miha Zajc (@mihazajc) on

Σε προπόνηση της Φενέρ

View this post on Instagram

Great to be back! ✅💯🔙👍 #fenerbahçe #football #nevergiveup #istanbul #iamback #training #team #mihazajc

A post shared by Miha Zajc (@mihazajc) on

Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας από την Αργεντινή, ο Ματέο Γκαρσία έχει αποφασίσει να μετακομίσει στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Συγκεκριμένα, η «Clarin», αναφέρει πως η Ρασίνγκ Κλουμπ δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το deal του Αργεντινού πρώην παίκτη του Άρη, καθώς ο ακραίος επιθετικός έχει καταλήξει πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Ο 23χρονος είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα της μεταγραφικής περιόδου στην Ελλάδα, ειδικά από τη στιγμή που ο Ερυθρός Αστέρας αποφάσισε να τον πουλήσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments