Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Δόθηκε η αναστολή από τη FIFA

Άρης μεταγραφές: Δόθηκε η αναστολή από τη FIFA
Άρης μεταγραφές: Η ομάδα της Θεσσαλονίκης μπορεί να αρχίσει να εγγράφει ποδοσφαιριστές.

Ο Άρης μπορεί πλέον να ξεκινήσει να κάνει μεταγραφές μετά την ανακοίνωση της FIFA ότι δίνεται αναστολή.

Έτσι, άνοιξε ο «δρόμος» για να εκκινηθεί η διαδικασία εγγραφών των ποδοσφαιριστών από την ομάδα της Θεσσαλονίκης κατόπιν της θετικής απάντησης της FIFA στο αίτημα του Άρη να δοθεί αναστολή ισχύος για ένα έτος στο ban που έχει επιβληθεί στους κιτρινόμαυρους για τον Ντούρμισαϊ. Ο Άρης λοιπόν, έχει πλέον και επίσημα τη δυνατότητα να φτιάξει την ομάδα για τη σεζόν 2020 – 2021.

Και αυτό γιατί από το πρωί της Παρασκευής (31 Ιουλίου) στα γραφεία των «κίτρινων» έφτασε το έγγραφο της FIFA για την αναστολή του ban μιας και ο Άρης ήρθε σε συμφωνία για την αποπληρωμή του χρέους προς τους Ούμπιντες, Μαγκνταλένα, Σιστόν και Πορτίγια και έτσι δόθηκε το «ΟΚ» ώστε ο σύλλογος να αποκτήσει δικαίωμα μεταγραφών.

Από την πλευρά της, η FIFA μέτρησε την κίνηση, σύμφωνα με το sdna, να τακτοποιηθούν οι τέσσερις που είχαν αμετάκλητες αποφάσεις και αναγνώρισε την προσπάθεια που καταβάλει ο Άρης χορηγώντας την αναστολή. Αυτό σημαίνει ότι πλέον ανοίγει το TMS του Άρη και η ομάδα της Θεσσαλονίκης αποκτά δικαίωνα να κάνει μεταγραφές.

Η ανακοίνωση του Άρη μετά τα ευχάριστα για την ομάδα νέα

Άμεση ήταν και η αντίδραση της ελληνικής ομάδας στην παραπάνω ανακοίνωση. «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει ότι οι ενέργειες για την άρση των δύο ban είχαν σήμερα αίσιο τέλος. Και με τη… σφραγίδα της FIFA», αναφέρεται στην ανακοίνωση. Και συνεχίζει: «Κατόπιν αλληλογραφίας με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, η ΠΑΕ ΑΡΗΣ έχει, ξανά, από σήμερα το δικαίωμα πραγματοποίησης μεταγραφών, γεγονός που ανοίγει το δρόμο, ώστε να προχωρήσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός».

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει και να συγχαρεί τον Οικονομικό Διευθυντή της εταιρείας, κ. Αγησίλαο Τουμαζάτο, που εργάστηκε νυχθημερόν το τελευταίο διάστημα για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα, αλλά και τον νομικό μας, κ. Κωνσταντίνο Ζέμπερη, που έφερε σε πέρας μια δύσκολη αποστολή με απόλυτη επιτυχία. Συνεχίζουμε ΑΚΟΜΗ πιο δυνατά!», καταλήγει. Πάντως, οι Θεσσαλονικείς έχουν προχωρήσει διάφορες υποθέσεις ποδοσφαιριστών και αναμένεται άμεσα να ανακοινώσουν τις συμφωνίες αυτές, όπως και τις ανανεώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments