Αθλητισμός

Ιωάννης Κωστή Ολυμπιακός: Η Ομόνοια θέλει δανεικό τον Κύπριο επιθετικό

Ιωάννης Κωστή Ολυμπιακός: Η Ομόνοια θέλει δανεικό τον Κύπριο επιθετικό
Ιωάννης Κωστή Ολυμπιακός: Η Ομόνοια θέλει δανεικό τον Κύπριο επιθετικό των «ερυθρόλευκων». Τι θα αποφασίσει ο Πέδρο Μαρτίνς.

Ολυμπιακός και Ομόνοια αναμετρήθηκαν πριν δυο μέρες σε φιλικό αγώνα με τον γηπεδούχο να επικρατεί στο ματς που έγινε κεκλεισμένων των θυρών με 3-0. Άλλωστε, η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς είναι σε φουλ ρυθμούς, καθώς ετοιμάζεται για να παίξει απέναντι στη Γουλβς στις 6 Αυγούστου για τη ρεβάνς της φάσης των «16» του Europa League.

Η Ομόνοια από την άλλη ετοιμάζεται και αυτή για τη νέα χρονιά και σκέφτεται τις επιλογές της όσον αφορά το ρόστερ της ομάδας. Σύμφωνα με το «Φως», η κυπριακή ομάδα χτίζει εξαιρετικές σχέσεις με την ομάδα του Πειραιά και ανάμεσα στους δύο συλλόγους ενδέχεται να προκύψει και μία συμφωνία. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Κύπρο, η Ομόνοια έχει ζητήσει από τον Ολυμπιακό τον 19χρονο διεθνή Κύπριο επιθετικό, Ιωάννη Κωστή, δανεικό για ένα χρόνο.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του «Φωτός», ο Ολυμπιακός δεν είναι σίγουρο ότι θα τον παραχωρήσει άμεσα, αφού ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει να δει τον νεαρό άσο κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας και στα φιλικά που θα ακολουθήσουν, ώστε να κρίνει αν υπάρχει θέση στο ρόστερ για αυτόν. Να σημειωθεί ότι η ομάδα του Πειραιά απέκτησε τον Κωστή τον περασμένο Ιανουάριο από τη Νέα Σαλαμίνα.

Δείτε βίντεο με στιγμιότυπά του

Να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός επικράτησε σχετικά εύκολα της κυπριακής ομάδας στο φιλικό μεταξύ τους. Τα γκολ των «ερυθρόλευκων» σημείωσαν οι: Μαντί Καμαρά, Ματιέ Βαλμπουενά και Λάζαρ Ραντζέλοβιτς. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε στο παρακάτω βίντεο:

Τι θα γίνει με τον Ματέο Γκαρσία

«Δημοσίευμα της εφημερίδας «Clarin», από την Αργεντινή, θεωρεί τον Ματέο Γκαρσία παίκτη του Ολυμπιακού. Στο σχετικό ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης πως ο Λατίνος μέσος δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνει στο ρόστερ και ότι δεν είναι απίθανο να συνεχίσει αλλού την καριέρα του με τη μορφή δανεισμού. Παρόλα αυτά, η πλευρά του ποδοσφαιριστή δεν επιβεβαιώνει απόλυτα την εξέλιξη, αλλά ο Ματέο δείχνει να πλησιάζει στο Λιμάνι», αναφέρει η Metrosport.

Όποιος διαβάζει το παραπάνω και έχει έστω και μικρή σχέση με τον χώρο του ποδοσφαίρου, προφανώς, σκέφτεται ότι αν τελικά ο Γκαρσία έρθει στον Ολυμπιακό και δεν μείνει στο ρόστερ της ομάδας, ο πιθανότερος προορισμός -αν μιλάμε για άλλη ελληνική ομάδα- είναι ο Άρης. Άλλωστε, τις τελευταίες μέρες υπάρχει σειρά δημοσιευμάτων που υποστηρίζει το συγκεκριμένο σενάριο.

Να σημειώσουμε ότι φέτος ο 23χρονος είχε με τους «ερυθρόλευκους» του Βελιγραδίου 24 συμμετοχές, 5 γκολ και 2 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments