Ελλάδα

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Άκης Τσοχατζόπουλος
Άκης Τσοχατζόπουλος: Ο πρώην υπουργός εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα.

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος εισήχθη εσπευσμένα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο με καρδιολογικά προβλήματα.

Οι πληροφορίες μέχρι στιγμής αναφέρουν πως η υγεία του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ έχει επιβαρυνθεί τον τελευταίο καιρό, με αποτέλεσμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, αν και δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα άλλο προς το παρόν.

Φέρεται να αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με την καρδιά του και αυτός είναι ο λόγος που η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ιδιαίτερα ανησυχητική και υποβάλλεται σε εξετάσεις, αφού πρώτα έκανε εισαγωγή στο νοσοκομείο. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κος Τσοχατζόπουλος ενδεχομένως να μεταφερθεί σε κλινική κορωνοϊού. Όχι γιατί έχει μολυνθεί από τον ιό αλλά γιατί προσφέρεται καλύτερη νοσηλεία εκεί.

Θυμίζουμε πως πριν λίγους μήνες άλλωστε ο κος Τσοχατζόπουλος είχε αντιμετωπίσει και ένα σοβαρό καρδιακό πρόβλημα, το οποίο εμφανίστηκε μετά από επιπλοκές που εμφανίστηκαν στον οργανισμό του έπειτα από επέμβαση στον αυχένα. Εξάλλου, αρκετές φορές έχει αναφερθεί στα προβλήματά υγείας του και η σύζυγός του, Βίκυ Σταμάτη. Στην πρόσφατη συνέντευξη της είχε τονίσει ότι η υγεία του πρώην στελέχους του ΠΑΣΟΚ επιβαρύνθηκε κατά την παρουσία του στις φυλακές.

Επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε πριν από μερικά χρόνια

Ο Άκης Τσοχατζόπουλος, ο Έλληνας πολιτικός μηχανικός και πρώην πολιτικός, υπήρξε για πολλά χρόνια βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ με συνεχείς παρουσίες σε κυβερνήσεις από το 1981 μέχρι και το 2004, ενώ το 1996 έθεσε υποψηφιότητα για τη θέση του πρωθυπουργού ύστερα από την παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου.

Στις 11 Απριλίου 2012 συνελήφθη με την κατηγορία της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα και στις 7 Οκτωβρίου του 2013 καταδικάστηκε σε ποινή κάθειρξης 20 ετών, με την ποινή του να μειώνεται αργότερα σε 19 χρόνια. Στις αρχές του 2017, πριν από τρία χρόνια, αποφυλακίστηκε με περιοριστικούς όρους, ενώ με γραπτή δήλωσή του επέμεινε ότι η δίωξή του ήταν «καθαρά πολιτική» και ανέφερε ότι θα το αποδείξει «με στοιχεία πέραν πάσης αμφισβήτησης» κατηγορώντας άλλους πολιτικούς συναδέλφους του.

Στις 31 Οκτωβρίου του 2017, έπειτα από απόφαση του πενταμελούς εφετείου κακουργημάτων, ο Άκης Τσοχατζόπουλος οδηγήθηκε και πάλι στην φυλακή αλλά επικαλούμενος προβλήματα υγείας αποφυλακίστηκε στις 2 Ιουλίου του 2018.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments