Ελλάδα

Καλλιθέα: Ζούσε για εβδομάδες με τη νεκρή μητέρα της στη ντουλάπα

Καλλιθέα: Ζούσε για εβδομάδες με τη νεκρή μητέρα της στη ντουλάπα
Καλλιθέα: Σοκάρει η υπόθεση από την Καλλιθέα που ήρθε στο φως της δημοσιότητας. Μια 58χρονη γυναίκα κρατούσε επί τρεις ημέρες σε ντουλάπα στο σπίτι της τη νεκρή μητέρα της.

Σοκ έχει προκαλέσει μια υπόθεση που έγινε γνωστή στην Καλλιθέα. Μια 58χρονη γυναίκα ζούσε από τις 7 Ιουλίου μέσα στο σπίτι με τη νεκρή μητέρα της, την οποία είχε βάλει σε ντουλάπα και είχε τυλίξει το πτώμα της. Συγκεκριμένα, όταν η 92χρονη μητέρα πέθανε, η κόρη την τύλιξε σε νάιλον και έβαλε τη σορό στη ντουλάπα. Ωστόσο, η δυσοσμία που αναδυόταν μέρα με τη μέρα από το ισόγειο διαμέρισμα έκανε τους γείτονες να αναρωτηθούν τι συμβαίνει.

Η άσχημη αυτή μυρωδιά, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι οι δύο γυναίκες είχαν χαθεί από τη γειτονιά, όπου ζούσαν επί πολλά χρόνια, παρακίνησαν τις υποψίες τους πως κάτι έχει συμβεί.

Η γυναίκα όταν ρωτήθηκε από τους γείτονες υποστήριξε πως είχε πεθάνει μια γάτα. Οι ίδιοι ωστόσο δεν πείστηκαν και κάλεσαν τις κοινωνικές υπηρεσίες και την αστυνομία. Όταν έφτασαν στο διαμέρισμα οι αρχές βρέθηκαν αντιμέτωποι με τη μακάβρια αποκάλυψη. Η 58χρονη είχε σφραγίσει όλα τα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού και είχε κρύψει το πτώμα της μητέρας της στην ντουλάπα.

Φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως δεν είχε λεφτά για την κηδεία και γι’ αυτό επέλεξε να κρατήσει τη σορό της στο σπίτι. Ο ιατροδικαστής αναμένεται να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια θανάτου της ηλικιωμένης. Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο εισαγγελέας διέταξε τον εγκλεισμό της 58χρονης σε ψυχιατρική κλινική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments