Lifestyle

Νίνα Λοτσάρη: Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει [pics]

Νίνα Λοτσάρη: Ποζάρει με μαγιό και εντυπωσιάζει [pics]
Νίνα Λοτσάρη: Η γνωστή ηθοποιός ευχαριστιέται τις χαλαρές στιγμές της στο πανέμορφο ελληνικό νησί.

Η Νίνα Λοτσάρη έχει ξεκινήσει τις διακοπές της επιλέγοντας το νησί που βρίσκεται στο νότιο Αιγαίο πέλαγος, τη Σαντορίνη.

Η γνωστή ηθοποιός ευχαριστιέται τις χαλαρές στιγμές της στο πανέμορφο ελληνικό νησί ενώ τις εντυπώσεις «κλέβει» το καλλίγραμμο κορμί της φορώντας ένα ολόσωμο animal print μαγιό και ποζάροντας δίπλα στο καταγάλανο τοπίο απολαμβάνοντας τον καλό καιρό και την ήρεμη θάλασσα.

Περνά ξέγνοιαστες στιγμές η όμορφη ηθοποιός απολαμβάνοντας το καλοκαίρι της, ενώ μοιράζεται στιγμιότυπα από τις ανέμελες μέρες της στο πανέμορφο νησί της Σαντορίνης στον επίσημο και προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη Νίνα Λοτσάρη στο σημείο όπου έκανε τις βουτιές της κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο. Η ίδια τράβηξε όλα τα βλέμματα, αφού διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα και τίποτα πάνω της δεν μαρτυρά ότι είναι μητέρα δύο παιδιών. Επίσης, το animal print μαγιό που επέλεξε, αναδείκνυε το εντυπωσιακό κορμί της και σίγουρα η ηθοποιός δεν πέρασε απαρατήρητη.

«Καυτή» και πολύ fit. Με την εμφάνισή της στην παραλία πολλά ζευγάρια μάτια στράφηκαν πάνω της, σύμφωνα με τις πληροφορίες. Εκείνη όμως. προτίμησε τη συντροφιά του κινητού της ενώ έδειχνε να είναι σε πολύ καλή διάθεση μιας και η Νίνα Λοτσάρη φαίνεται πως είναι στα καλύτερά της. Φανερά αδυνατισμένη και ανανεωμένη, η όμορφη καλλιτέχνις έδειξε να απολαμβάνει κάθε στιγμή που περνούσε στην παραλία, παραδομένη στα… χάδια του ήλιου.

Λίγα λόγια για τη Νίνα Λοτσάρη

Γεννημένη στις 25 Ιουλίου του 1974, σπούδασε μονωδία στο Δημοτικό Ωδείο Πατρών και στο Ελληνικό Ωδείο Αθηνών, από όπου αποφοίτησε το 1998 παίρνοντας το δίπλωμά της στο κλασσικό τραγούδι και στη μελοδραματική, και με διάκριση από την Ακαδημία του Ανόβερο.

Έχει πρωταγωνιστήσει στην Εθνική Λυρική Σκηνή στις παραστάσεις «Απάχηδες των Αθηνών», «Το φιόρο του λεβάντε», «Το κορίτσι της γειτονιάς», «Ο γενικός γραμματέας», «Χριστίνα», «Θυμήσου εκείνα τα χρόνια», «Το μικρόβιο του έρωτα» στην Όπερα «il matrimonio segretto» και «Ο βαφτιστικός». Επίσης, ερμήνευσε τον ομώνυμο ρόλο στην Όπερα «Αντιγόνη» του Θεόδωρου Στάθη και έχει συνεργαστεί με πολλές συμφωνικές ορχήστρες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments