Αθλητισμός

Δημήτρης Μάνος Άρης: Το όνομά του παίζει δυνατά στη λίστα της ομάδας

Δημήτρης Μάνος Άρης: Το όνομά του παίζει δυνατά στη λίστα της ομάδας
Δημήτρης Μάνος Άρης: Ο επαγγελματίας ποδοσφαιριστής φαίνεται να είναι πάντα στα υπόψιν της ομάδας με έδρα τη Θεσσαλονίκη.

Το όνομα του Δημήτρη Μάνου παίζει πολύ δυνατά για μια θέση στην επιθετική γραμμή του Άρη ο οποίος μπορεί πλέον να ξεκινήσει να κάνει μεταγραφές μετά την ανακοίνωση της FIFA ότι δίνεται αναστολή.

Προς το παρόν αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΟΦΗ, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό

Έτσι, η ελληνική ομάδα με έδρα τη Θεσσαλονίκη βρίσκεται σε αναζήτηση σέντερ φορ με το όνομα του Σαντίκου να παίζει ψηλά, αν και η ενίσχυση στην επίθεση θα αφορά και έναν ακόμη παίκτη ο οποίος δεν αποκλείεται μάλιστα, να προέρχεται από την ελληνική αγορά.

Το όνομα που φαίνεται να επιστρέφει στη λίστα των ανθρώπων του Άρη, σύμφωνα με πληροφορίες από το sdna, είναι εκείνο του Δημήτρη Μάνου του Έλληνα επαγγελματία ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνίζεται ως επιθετικός για τον ΟΦΗ, με δανεισμό από τον Ολυμπιακό. Ο 26χρονος επιθετικός έχει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2021 με το «Λιμάνι» αν και δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μείνει εκεί.

Ο Άρης φαντάζει μια πολύ καλή επιλογή για τον Δημήτρη Μάνο

Για αυτό και ο Άρης φαντάζει μια καλή επιλογή μετά από μια πετυχημένη χρονιά με τον ΟΦΗ όπου σε 32 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις σκόραρε έξι φορές. Εξάλλου, ο Έλληνας ποδοσφαιριστής είναι γνώριμος στον Θόδωρο Καρυπόδη αφού είχαν συνεργαστεί παλιότερα στη Βέροια ενώ ο Δημήτρης Μάνος έχει επίσης, αγωνιστεί σε Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα ενώ με τον Ολυμπιακό μετράει εννιά συμμετοχές και δύο γκολ.

Όπως και να έχει, ο Δημήτρης Μάνος, ο οποίος υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο στις 22 Ιουνίου του 2012, έχει ενημερωθεί για το ενδιαφέρον του Άρη και τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα.

Από τον ΟΦΗ, στον Ολυμπιακό

Στις 1 Ιουλίου 2016, ο Μάνος υπέγραψε συμβόλαιο με την κρητική ομάδα ΟΦΗ και δεν άργησε να σημειώσει το πρώτο του γκολ στη νίκη με 2 – 1 επί της Καλλιθέας. Τον Απρίλιο του 2018, ο ΟΦΗ έλαβε 200.000 ευρώ για τη μετακίνηση του στον Ολυμπιακό, κάνοντας το ντεμπούτο του τον Σεπτέμβριο του 2018 αλλά τον Γενάρη του 2019, ανακοινώθηκε ο δανεισμός του μέχρι το τέλος της σεζόν 2018 – 19 στον ΠΑΣ Γιάννινα, μέχρι που το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς ο ΟΦΗ ανακοίνωσε την απόκτησή του, με μονοετές δανεισμό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments