Διεθνή

Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν φυλακή: Οι θαυμαστές του ζητούν να τιμωρηθεί

Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν φυλακή: Οι θαυμαστές του ζητούν να τιμωρηθεί
Τζορτζ ΡΡ Μάρτιν φυλακή: Οι θαυμαστές του γνωστού μυθιστοριογράφου ζητούν να μπει στην φυλακή, καθώς δεν κράτησε την υπόσχεσή του.

Οι θαυμαστές του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν ζητούν να μπει στη φυλακή επειδή αθέτησε την υπόσχεσή του. Τι συνέβη; Ο γνωστός μυθιστοριογράφος το 2019 έδωσε μία υπόσχεση στα εκατομμύρια φίλους του «Game of Thrones» ότι εάν μέχρι τις 29 Ιουλίου του 2020 δεν ολοκληρώσει τη συνέχεια του «A Song of Fire and Ice», τότε θα μπορούν να τον στείλουν στη φυλακή.

«Αν δεν έχω στο χέρι το “The Winds of Winte” όταν φτάνω στη Νέα Ζηλανδία για το worldcon», είχε γράψει ο Μάρτιν στο blog του, «έχετε εδώ την επίσημη γραπτή άδεια μου να φυλακιστώ σε ένα κελί στο White Island, με θέα τη λίμνη θειικού οξέος, μέχρι να πεθάνω». Αν και ο συγγραφέας λέει ότι το lockdown τον βοήθησε να σημειώσει «πρόοδο» στη συγγραφή του «The Winds of Winter», παραδέχτηκε στα τέλη Ιουνίου ότι έχει ακόμη «πολύ δρόμο» πριν να τελειώσει το βιβλίο.

Λόγω του ότι ο Μάρτιν δεν τήρησε τη δική του υπόσχεση, οι θαυμαστές του ζητούν τώρα τη φυλάκισή του. «Στείλτε τους ομοσπονδιακούς, υποθέτω», έγραψε ένας θαυμαστής, μαζί με τη δημοσίευση που ανακοίνωνε ο Μάρτιν την υπόσχεση του. «Ήρθε η ώρα σου Τζορτζ», δημοσίευσε κάποιος άλλος με ένα GIF αστυνομικού.

Δείτε μερικά από τα tweets

Λίγα λόγια για τον Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν

Ο Τζoρτζ Ρέιμοντ Ρίτσαρντ Μάρτιν (στα αγγλικά: George Raymond Richard Martin), γεννημένος στις 20 Σεπτεμβρίου 1948 στο Νιου Τζέρσεϊ, είναι Αμερικανός συγγραφέας και σεναριογράφος. Είναι κυρίως γνωστός ως δημιουργός του έπους φαντασίας «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», στο οποίο βασίστηκε η δημοφιλή τηλεοπτική σειρά Game of Thrones. Έχει τιμηθεί με πολυάριθμα βραβεία (Hugo, Locus, Nebula κ.ά.), ενώ συμπεριλήφθηκε στη λίστα του περιοδικού Time με τα «100 άτομα που ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή παγκοσμίως» για το έτος 2011.

Παντρεύτηκε το 1975 την Γκέιλ Μπέρνικ αλλά ο γάμος τους διήρκεσε μόλις 4 χρόνια. Το 2011 παντρεύτηκε την Πάρις ΜακΜΠράιντ, με την οποία είναι μαζί μέχρι και σήμερα. Ως παιδί και επειδή ήταν από φτωχή οικογένεια, ξεκίνησε να γράφει διάφορες ιστορίες τις οποίες και πωλούσε σε παιδιά της γειτονιάς. Σε μια από τις μεγάλες του ιστορίες είχε δημιουργήσει ένα μυθικό κόσμο με πλαστικά κάστρα, στα οποία ζούσαν χελώνες. Οι χελώνες όμως που είχε για κατοικίδια πέθαιναν συχνά, οπότε αποφάσισε ότι στην ιστορία του αλληλοσκοτώνονται.

Στα 17 του κέρδισε το πρώτο του βραβείο. Έπειτα σπούδασε δημοσιογραφία και στα 21 του (το 1970) ξεκίνησε να πουλάει μικρές ιστορίες επιστημονικής φαντασίας. Μερικά από τα πιο διάσημα έργα του είναι τα: «Το Τραγούδι της Φωτιάς και του Πάγου», «A Song for Lya and Other Stories», «The Armageddon Rag» και «Dying of the Light».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments