Lifestyle

Τα είδαμε όλα με τη Τζέσικα

Τα είδαμε όλα με τη Τζέσικα
Με τουλάχιστον 9,8 εκατομμύρια followers στο Instagram έχει από τους πιο "δυνατούς" λογαριασμούς.

Η Τζέσικα θεωρείται από τα πιο αισθησιακά μοντέλα του instagram με τους τουλάχιστον 9,8 εκατομμύρια ακολούθους της να την αποθεώνουν κάθε φορά που ανεβάζει μια φωτογραφία που αναδεικνύει τις καμπύλες της. Με ρίζες από Δανία και Γερμανία η Τζέσικα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λος Άντζελες. Από μικρή έδειξε μια τάση στη μόδα και σπούδασε και το σχετικό αντικειμένο, αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβε πως η ευχέρειά της στην επικοινωνία ήταν το μεγάλο της ατού.

Εκτός βέβαια από το πλούσιο μπούστο της και τις υπέροχες καμπύλες της. Η ξανθιά καλλονή είναι life coach, μοντέλο και social media influencer, ενώ δηλώνει πως μπορεί να βοηθήσει άντρες άνω των 30 ετών να βρουν την ιδανική γυναίκα μέσα σε 90 μέρες. Από τις αγαπημένες της ασχολίες όταν δεν προσπαθεί να βρει να βρει την ιδανική σύντροφο για τους πελάτες της είναι να ποστάρει φωτογραφίες στα social media και ειδικά εικόνες στις οποίες φορά μονάχα το μπικίνι της.

Το 33χρονο μοντέλο μεγάλωσε στο Κολοράντο και πριν από μερικά χρόνια διαγνώστηκε με μιας μορφής καρκίνου για την οποία φρόντισε να ενημερώσει αμέσως τους διαδικτυακούς της φίλους που την ακολουθούν και σχολιάζουν άλλοτε θετικά άλλοτε αρνητικά τα όσα εκείνη ποστάρει. Μεγάλη απήχηση έχει και το κανάλι της στο youtube αλλά αυτό που γίνεται με το instagram δεν περιγράφεται.

Η Τζέσικα Γουίβερ αγαπά πολύ τα ταξίδια και ιδιαίτερα το Παρίσι και το Λονδίνο. Από τους αγαπημένους της ηθοποιούς είναι ο Τομ Κρουζ, η Ατζελίνα Τζολί και η Τζούλια Ρόμπερτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments