Αθλητισμός

Βέρνμπλουμ ΠΑΟΚ: Σε συζητήσεις με τον Ρέμπε ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του

Βέρνμπλουμ ΠΑΟΚ: Σε συζητήσεις με τον Ρέμπε ώστε να λυθεί το συμβόλαιό του
Βέρνμπλουμ ΠΑΟΚ: Το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ομάδας συνεχίζεται.

Ο Πόντους Βέρνμπλουμ αναμένεται να λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα ο Σουηδός επαγγελματίας ποδοσφαιριστής που παίζει ως μέσος στην ελληνική ομάδα, να βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας.

Ο Σουηδός μέσος που ήρθε στον ΠΑΟΚ πριν από δύο καλοκαίρια, ετοιμάζεται να αποχωρήσει καθώς δεν υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία. Ο 34χρονος ποδοσφαιριστής στα μόλις 964 λεπτά συμμετοχής (όλα την πρώτη χρονιά παρουσίας του στην Τούμπα), έχει ένα από τα λεγόμενα «βαριά» συμβόλαια. Μάλιστα, ο ΠΑΟΚ από την περασμένη κιόλας χρονιά προσπάθησαν να απεμπλακούν από τον Σουηδό ποδοσφαιριστή, μα είχε… καθίσει πάνω στο συμβόλαιο του μην βάζοντας νερό στο κρασί του.

Ο Σουηδός μέσος είναι σε συζητήσεις με τον Όλαφ Ρέμπε προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιό του χωρίς ο ΠΑΟΚ να «ματώσει» οικονομικά, σύμφωνα με τις πληροφορίες από το to10. Έτσι, το ξεσκαρτάρισμα στο ρόστερ της ομάδας συνεχίζεται και οι «ασπρόμαυροι» αφού ξεκαθάρισαν τις προθέσεις τους για τις περιπτώσεις των Βιερίνια και Μαουρίσιο και περιμένουν τις απαντήσεις τους, τις τελευταίες ημέρες ασχολούνται εντατικά με το… βαρίδι που λέγεται Πόντους Βέρνμπλουμ.

Τώρα όμως, τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά, από την άποψη πως ο Βέρνμπλουμ θέλει να παίξει ποδόσφαιρο και δεν θέλει να παραμείνει άπραγος για έναν ακόμη χρόνο, σύμφωνα με το to10. Για αυτό ο εκπρόσωπός του αναζητά ομάδες σε Σουηδία και Ρωσία και φαίνεται πως κάτι υπάρχει από τον Βορρά που δεν τον αφήνουν ασυγκίνητο. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να εκμεταλλευτεί αυτά τα δεδομένα με τον Γερμανό αθλητικό διευθυντή, Όλαφ Ρέμπε, να έχει προχωρήσει σε πολύ μεγάλο βαθμό τις διαπραγματεύσεις με τον Σουηδό μέσο και τους εκπροσώπους του.

Αυτό που θέλουν να πετύχουν στην Τούμπα είναι το «διαζύγιο» που θα προκύψει να είναι όσο το δυνατόν αναίμακτο για τον ΠΑΟΚ, γιατί ο Βέρνμπλουμ για την τρέχουσα χρονιά θα έπρεπε να εισπράξει ένα ποσό πολύ πάνω από το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι επαφές είναι σε προχωρημένο σημείο και δεν αποκλείεται, ακόμη και μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, να υπάρξει οριστική εξέλιξη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments