Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Θετικό το ύποπτο κρούσμα

ΠΑΟΚ: Θετικό το ύποπτο κρούσμα
ΠΑΟΚ: Aρνητικοί οι υπόλοιποι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο.

Το ύποπτο κρούσμα τελικά βγήκε θετικό στον κορωνοϊό, ωστόσο έπειτα από τα διαγνωστικά τεστ στα οποία υπεβλήθησαν  οι υπόλοιποι παίκτες και το προπονητικό επιτελείο βρέθηκαν αρνητικοί, όπως αρνητικά βγήκαν και τα μέλη της οικογένειας του.  Σημειώνεται ότι η ομάδα θα υποβληθεί ξανά σε εξετάσεις πριν την αναχώρηση για το Πήλιο, όπου θα κάνουν την καλοκαιρινή τους προετοιμασία.

Ο παίκτης μπήκε σε καραντίνα,  ενώ η χθεσινή (01.08.2020) προπόνηση του ΠΑΟΚ ακυρώθηκε και δόθηκε εντολή οι ποδοσφαιριστές να παραμείνουν σπίτια τους. Οι παίκτες του “δικέφαλου του Βορρά” θα περάσουν από νέο γύρο εξετάσεων για τον κορωνοϊό, ενώ έχει γίνει απολύμανση σε όλους τους χώρους αποδυτηρίων και προπόνησης (πρέπει να τηρηθεί το σχετικό πρωτόκολλο).

Στέφαν Σβαμπ: Η πρώτη μεταγραφή του δικέφαλου του Βορά είναι γεγονός

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Στέφαν Σβαμπ με ελεύθερη μεταγραφή από τη Ραπίντ Βιέννης. Ο Αυστριακός μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Δικέφαλο για 2+1 χρόνια και θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 22. (…) Τον Ιούνιο του 2014 η Ραπίντ Βιέννης τον αγόρασε από την Άντμιρα, για μόλις 400.000 ευρώ κι εν τέλει στο πρόσωπό του βρήκε έναν από τους ηγέτες της για τα επόμενα έξι χρόνια.

Ο Σβαμπ στη Ραπίντ διέπρεψε στις εγχώριες, αλλά και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, έπαιξε σε 241 παιχνίδια, πέτυχε 51 γκολ και έδωσε άλλες τόσες ασίστ και έφτασε μέχρι και στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Το καλοκαίρι του 2020 το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε και αποδέχθηκε την πρόταση του ΠΑΟΚ. Ο Αυστριακός μέσος έρχεται στη Θεσσαλονίκη για να δώσεις λύσεις στον άξονα και να προσφέρει σε όλες τις γραμμές με την ποιότητα και την εμπειρία του”.

Ο Σβαμπ γεννήθηκε στο Σαάλφεντεν στις 27.09.1990. Από μικρός είχε έφεση στον αθλητισμό και πέρα από το ποδόσφαιρο ασχολήθηκε με το αλπικό δίαθλο, το σκι και τα άλματα με σκι. Η αγάπη του για τη στρογγυλή θεά υπερίσχυσε κι εν τέλει στα 13 του το πήρε απόφαση και αφιερώθηκε εκεί εξ ολοκλήρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments