Video

Λαζάρου Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια τον νεαρό σεφ

Λαζάρου Πετρετζίκης: Αυτός είναι ο λόγος που ευχαρίστησε δημόσια τον νεαρό σεφ
Λαζάρου Πετρετζίκης: Ο διάσημος Έλληνας σεφ βρέθηκε καλεσμένος σε εκπομπή όπου μίλησε για τον συνάδελφό του.

Καλεσμένος στη βραδινή τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ «Αυτός και ο Άλλος» με τον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο ήταν ο Λευτέρης Λαζάρου.

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020, στις 23:00, ο διάσημος Έλληνας σεφ, ένας άνθρωπος, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά τη γεύση και πιστεύει ότι το φαγητό είναι πάνω από όλα παρέα και συναναστροφή, πήγε στην εκπομπή της ΕΡΤ1, με τους καταξιωμένους και πολύ γνωστούς παρουσιαστές, για να μοιραστεί τις γνώσεις του και να… κεράσει λαχταριστούς μεζέδες ελληνικής κουζίνας.

Ο τιμημένος με αστέρι Michelin σεφ θυμήθηκε τις γειτονιές του Πειραιά, στις οποίες μεγάλωσε, εξήγησε πότε και γιατί άφησε για πρώτη φορά μουστάκι, αποκάλυψε πώς είναι ο ίδιος ως μάνατζερ σε μια κουζίνα καθώς και γιατί έχει τον τίτλο του… «άι φερ’ μάνατζερ». Επίσης, απάντησε στο ερώτημα τι κοιτάει πρώτο σε ένα μαγαζί, όταν ως πελάτης πηγαίνει για φαγητό, εξήγησε γιατί εδώ και έναν χρόνο ασχολείται ενεργά με τη «Σχεδία» και το έργο της, ενώ μίλησε και για την εξέλιξη της γαστρονομίας και των τηλεοπτικών διαγωνισμών μαγειρικής.

Ακόμα, μίλησε για την προσωπική φιλοσοφία του γύρω από το φαγητό, θυμήθηκε την παιδική λατρεία του στο παγωτό και έδωσε την έγκρισή του στο καλό σουβλάκι και αφού μίλησε για τη φύση του επαγγέλματος, για τα εστιατόρια στην Ελλάδα και για την εμπειρία του στο Masterchef, δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Άκη Πετρετζίκη.

Θέλησε να τον ευχαριστήσει γιατί όταν ήταν να ανοίξουν ξανά τα εστιατόρια, οι Έλληνες σεφ δημιούργησαν ένα κοινό βίντεο το οποίο ήταν ιδέα του Πετρετζίκη και στήθηκε από την ομάδα του αφιλοκερδώς. Συγκεκριμένα ο κος Λαζάρου ανέφερε πως «δεν έχουμε επαφή με τον Άκη Πετρετζίκη γιατί είναι τελείως διαφορετικά τα προγράμματά μας. Νομίζω και ο ίδιος ότι είναι πολυάσχολος».

«Το κάνει πάρα πολύ ωραία αυτό που κάνει. Όταν κάναμε ένα βίντεο οι μάγειρες ότι επιστρέφουμε, ήταν παραγωγή δική του και δεν πήρε χρήματα προς τιμήν του. Ήταν μια εξαιρετική δουλειά που έκανε η ομάδα του και τον ευχαριστώ και μέσα από τη δική σας εκπομπή γιατί ήταν πολύ σημαντικό να κάνουμε αυτό το βίντεο και να πούμε ότι επιστρέφουμε», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments