Αθλητισμός

Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Μένει ο ηγέτης στα αποδυτήρια

Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Μένει ο ηγέτης στα αποδυτήρια
Αβραάμ Παπαδόπουλος Ολυμπιακός: Ο έμπειρος αμυντικός μένει στην ομάδα και θα ηγηθεί και τη νέα σεζόν στα αποδυτήρια.

Την περασμένη σεζόν ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψε στον Ολυμπιακό. Αυτή η κίνηση προκάλεσε πολλές απορίες καθώς ο έμπειρος στόπερ δεν αγωνιζόταν σε υψηλό επίπεδο τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έκριναν ότι έχει πράγματα να δώσει. Αρχικά αποτελεί μια αγαπητή φυσιογνωμία στον κόσμο του Ολυμπιακού. Σε μεγάλη εκτίμηση των έχει και ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ με την εμπειρία του θα μπορούσε να καθοδηγήσει τους νεαρούς ποδοσφαιριστές που έχει η ομάδα.

Ενδεικτικό του πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στα αποδυτήρια είναι και το πόσο τον εκτιμάει ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι μιλάμε για έναν προπονητή που δεν γνώριζε τον Αβραάμ πριν βρεθούν στον Ολυμπιακό. Ο Πορτογάλος τεχνικός εκτιμά τις αρχηγικές ικανότητες του έμπειρου στόπερ, ενώ πιστεύει ότι όταν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμού μπορεί να προσφέρει άμεσα και στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα οι δυο πλευρές είχαν μια κουβέντα πριν λίγες ημέρες.

Θα έμενε και τσάμπα αν χρειαζόταν

Ο Παπαδόπουλος είχε κουβέντα με τον Πέδρο Μαρτίνς σχετικά με τον ρόλο του στην νέα αγωνιστική σεζόν. Ο διεθνής αμυντικός έμεινε ευχαριστημένος από αυτά που άκουσε από τον προπονητή του. Ο Πορτογάλος του ξεκαθάρισε ότι τον υπολογίζει και θέλει να είναι μαζί και την νέα χρονιά. Ο Αβράαμ μένει ελεύθερος τις επόμενες ημέρες, αλλά όπως όλα δείχνουν η ανανέωση του συμβολαίου του είναι τυπική υπόθεση.

Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από τη στιγμή που ο Αβράαμ γνωρίζει τον ρόλο του είναι ευχαριστημένος που μπορεί να προσφέρει στον Ολυμπιακό. Το οικονομικό μπαίνει αυτόματα σε δεύτερη μοίρα. Χαρακτηριστικά ο 35χρονος έλεγε ότι θα έμενε και χωρίς χρήματα από τη στιγμή που οι άνθρωποι της ομάδας του τόνισαν ότι τον χρειάζονται. Σύμφωνα με το Sportime το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο Αβραάμ Παπαδόπουλος θα του αποφέρει 50 χιλιάδες ευρώ το χρόνο. Δείγμα του πόσο ήθελε να μείνει ανεξάρτητα από τα χρήματα.

Θυμίζουμε ότι το προηγούμενο πέρασμα του έμπειρου στόπερ στον Ολυμπιακό ξεκίνησε το 2008 και ολοκληρώθηκε το 2014. Με τον Ολυμπιακό ο Παπαδόπουλος έχει κατακτήσει έξι πρωταθλήματα και τρία Κύπελλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments