Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Στην αναζήτηση πλέι – μέικερ

Παναθηναϊκός: Στην αναζήτηση πλέι – μέικερ
Παναθηναϊκός: Πολλά ακούστηκαν για τη θέση πλέι - μέικερ για την επόμενη σεζόν. Η περίπτωση Μέισον δεν ευδοκίμησε ποτέ, ενώ οι «πράσινοι» ψάχνουν ακόμα μετά το ναυάγιο και με Λαπραβίτολα.

Ο παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει τον βασικό πλέι – μέικερ που θα είναι στο τριφύλλι την επόμενη σεζόν. Μέχρι τώρα ακουγόταν το όνομα του Λαπροβίτολα, αν και ήταν δύσκολο να κλείσει. Τώρα πια η περίπτωση του Λαπροβίτολα απομακρύνεται, μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης αρνείται να τον αφήσει ελεύθερο. Ο Εξάστερος καλείται να λύσει εκ νέου τον γρίφο.

Ένας από τους υποψήφιους στόχους αυτή την στιγμή φαίνεται πως είναι ο Μπούκερ της Μούρθια, σύμφωνα με το olaprasina1908.gr ενώ ο «Εξάστερος» προσπάθησε να φέρει στην Αθήνα έναν Αμερικανό γκαρντ από το NBA.

Σύμφωνα με την «LiveSport», ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να φτάσει σε συμφωνία με τον 26χρονο γκαρντ των Μπακς, Φρανκ Μέισον. Ωστόσο, το «deal» δεν έγινε ποτέ, με τους «πράσινους» να στρέφονται σε άλλες περιπτώσεις.

Η περίπτωση Μπούκερ

Σύμφωνα με την «LiveSport», ο 27χρονος Αμερικανός πλέι-μέικερ βρίσκεται στο στόχαστρο του Παναθηναϊκού, προερχόμενος από μια εξαιρετική σεζόν με την φανέλα της Μούρθια.

Ο Μπούκερ μέτρησε 21.2 πόντους (με 44.6% στο δίποντο, 37.1% στο τρίποντο και 84.3% στις βολές), 3.6 ασίστ και 2.5 ριμπάουντ στην ACB, όντας ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας του.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο παίκτης έχει ξεκινήσει την καριέρα του από την Ελλάδα, αφού το 2015 αγωνίστηκε με την φανέλα του Αρκαδικού, την οποία φόρεσε σε… ένα μόλις παιχνίδι, πετυχαίνοντας 10 πόντους κόντρα στην Κηφισιά.

Την ίδια στιγμή ο Γιώργος Βόβορας βρίσκεται σε δίλημμα για το αν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Καλαϊτζάκης ή αν θα ενεργοποιηθεί η συμφωνία με τον Κασελάκη.

Νέα δεδομένα στις μεταγραφικές κινήσεις του Παναθηναϊκού έχουν προκύψει αναφορικά με τον αρχικό σχεδιασμό. Σύμφωνα με δημοσίευμα του olaprassina1908.gr η έλλειψη ρευστότητας που αντιμετωπίζει η ομάδα αναγκάζει τον Γιώργο Βόβορα να κάνει αλλαγές στα μέχρι τώρα πλάνα του .

Έτσι τις επόμενες μέρες ο Βόβορας καλείται να επιλέξει μεταξύ της παραμονής του Γιώργου Καλαϊτζάκη στον Παναθηναϊκό ή της ενεργοποίησης της συμφωνίας με τον Λεωνίδα Κασελάκη. Παρά το ότι ο Γιώργος Βόβορας είχε εισηγηθεί την απόκτηση του Λεωνίδα Κασελάκη, με τον οποίο μάλιστα έχει συναφθεί προφορική συμφωνία, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα οι υπάρχουσες συνθήκες δημιουργούν ένα τεράστιο δίλημμα στο μυαλό του Έλληνα τεχνικού. Λόγω των οικονομικών δυσκολιών, τις επόμενες ημέρες, ο Βόβορας καλείται να αποφασίσει αν θα προχωρήσει στην απόκτηση του 30χρονου ή αν θα δώσει την μεγάλη ευκαιρία στον νεαρό γκαρντ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments