Αθλητισμός

Τζος Γκρέι Παναθηναϊκός: Ακολούθησε το «τριφύλλι» στο Instagram

Τζος Γκρέι Παναθηναϊκός: Ακολούθησε το «τριφύλλι» στο Instagram
Τζος Γκρέι Παναθηναϊκός: Μπορεί να δείχνει πολλά, μπορεί και όχι η κίνησή του. Πάντως, ο Αμερικανός γκαρντ ακολούθησε τον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού στο Instagram.

Ένας από τους παίκτες που εξετάζεται από τον Παναθηναϊκό για τις θέσεις των γκαρντ είναι ο Τζος Γκρέι. Εν τω μεταξύ, μια διαδικτυακή κίνηση του Αμερικανού προκάλεσε συζητήσεις. Ο παίκτης ακολούθησε τους «πράσινους» στο Instagram.

Ο Αμερικανός γκαρντ βρίσκεται στη λίστα των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης για τη θέση του πόιντ γκαρντ, ενώ προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν στην G-League. Ο Γκρέι είχε 22,5 πόντους, 7,3 ασίστ, 5,1 ριμπάουντ και 2,4 κλεψίματα ανά ματς. Το ότι βέβαια ο Γκρέι ακολουθεί τον επίσημο λογαριασμό του Παναθηναϊκού στην συγκεκριμένη πλατφόρμα, δεν σημαίνει απαραίτητα πως υπάρχει deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δείτε την «απόδειξη» για το follow του Γκρέι στον Παναθηναϊκό

Δείτε στιγμιότυπα από τον Αμερικανό γκαρντ

Άλλος στόχος είναι ο Άαρον Τζάκσον

Σύμφωνα με το sdna.gr, ένας άλλος παίκτης που εξετάζει ο Παναθηναϊκός μετά το διαφαινόμενο ναυάγιο της υπόθεσης του Νίκολας Λαπροβίτολα, είναι ο Άαρον Τζάκσον. Το σάιτ, βέβαια, σημειώνει ότι το βασικό μειονέκτημα των δύο παικτών είναι ότι δεν αποτελούν πολύ καλούς γνώστες του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Ο Τζάκσον, βέβαια, είχε αγωνιστεί για μία σεζόν στην Μακάμπι Τελ Αβίβ (συγκεκριμένα το 2017-2018) και για μερικά μικρά διαστήματα στη Φενέρμπαχτσε (2014) και την Τσιμπόνα (2016). Από την άλλη, ο Γκρέι έχει περάσει τα επαγγελματικά του χρόνια μεταξύ NBA, G-League, ενώ έχει και μια σεζόν στην Κορέα στο ενεργητικό του.

Οι δύο παίκτες βρίσκονταν μέσα στους παίκτες που προκαλέσει ενδιαφέρον στους scouters της ομάδας, όμως οι υποθέσεις τους ήταν πιο χαμηλά, καθώς προηγούνταν αθλητές με ευρωπαϊκή εμπειρία. Όμως, το… ντόμινο με τον Λαπροβίτολα ανάγκασε το «τριφύλλι» να κοιτάξει και προς την αγορά των ΗΠΑ και οι συγκεκριμένοι δύο πλέι μέικερ έχουν ξεχωρίσει, κυρίως λόγω των επιθετικών τους προσόντων.

Ο 29χρονος Τζάκσον έχει ύψος 1,80μ. και τη σεζόν 2019-2020 ξεκίνησε στην Κίνα. Στη συνέχεια, πήγε στη θυγατρική ομάδα των Λος Άντζελες Λέικερς, στην οποία έπαιξε μαζί με τον Κώστα Αντετοκούνμπο. Μάλιστα, «έγραψε» πολύ καλά νούμερα (20,8 πόντοι, 4,1 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 1,8 κλεψίματα ανά αγώνα στην G-League).

Δείτε βίντεο του Άαρον Τζάκσον με τη φανέλα της Μακάμπι

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments