Ελλάδα

Αμαλιάδα: Τραυματισμός αστυνομικού μετά από καταδίωξη

Αμαλιάδα: Τραυματισμός αστυνομικού μετά από καταδίωξη
Αμαλιάδα: Σε καταδίωξη εξελίχθηκε ένας έλεγχος στην περιοχή τα ξεμερώματα, καθώς διερχόμενο όχημα δεν σταμάτησε σε έλεγχο της ομάδας ΟΠΚΕ.

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι Αρχές στην Αμαλιάδα μετά από έναν έλεγχο που εξελίχθηκε σε καταδίωξη. Τα ξημερώματα άνδρες της ΟΠΚΕ της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου επιχείρησαν να σταματήσουν όχημα στην διασταύρωση Σαβαλίων, σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Οι δράστες επιβαίνοντας σε αυτοκίνητο, δεν συμμορφώθηκαν σε σήμα στάσης των αστυνομικών για έλεγχο, ενεργώντας ελιγμό και αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα, προκειμένου να διαφύγουν.

Η σύλληψη των δραστών, πραγματοποιήθηκε έπειτα από καταδίωξη, ενώ επιπλέον αντιστάθηκαν στους αστυνομικούς απωθώντας τους με τα άκρα τους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους αστυνομικούς, ο οποίος μετέβη στο Γενικό Νοσοκομείο Αμαλιάδας για την παροχή πρώτων βοηθειών.

Σε έλεγχο αλκοολομέτρησης που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον οδηγό του οχήματος, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης. Συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της αντίστασης, απείθειας, απλής σωματική βλάβης, εξύβρισης και μέθης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments