Ελλάδα

Πεδίον του Άρεως φωτιά: Αλλοδαπός τοποθέτησε οκτώ εμπρηστικούς μηχανισμούς

Πεδίον του Άρεως φωτιά: Αλλοδαπός τοποθέτησε οκτώ εμπρηστικούς μηχανισμούς
Πεδίον του Άρεως φωτιά: Οκτώ εμπρηστικούς μηχανισμούς είχε καταφέρει να τοποθετήσει ένας άντρας από τις Φιλιππίνες στο Πεδίον του Άρεως. Την αντιμετώπιση του περιστατικού ανακοίνωσε ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης.

Σύμφωνα με τον περιφερειάρχη Αττικής ,Γιώργο Πατούλη, 8 εμπρηστικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν στο Πεδίον του Άρεως. Συγκεκριμένα ο κ. Πατούλης δημοσίευσε στο facebook φωτογραφίες από την επιχείρηση, με τον περιφερειάρχη να ενημερώνει πως: «η φωτιά κατασβέστηκε άμεσα».

«Ο ένοχος ή οι ένοχοι θα εντοπιστούν και θα τιμωρηθούν παραδειγματικά! Η ανομία και η καταστροφή του περιβάλλοντος ανήκουν στο παρελθόν! Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές», συμπλήρωσε στο μήνυμά του ο Γιώργος Πατούλης.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, το απόγευμα της Δευτέρας, περί τις 16:30, κάτοικοι στο Πεδίο του Άρεως παρατήρησαν έναν αλλοδαπό να κινείται ύποπτα και ειδοποίησαν τις Αρχές. Στη συνέχεια ο Φιλιππινέζος συνελήφθη για τοποθέτηση εμπρηστικών μηχανισμών, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.

Δείτε την ανάρτηση του Γιώργου Πατούλη και τις φωτογραφίες

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments