Lifestyle

Αλεξανδράκη και Τούνη αναστατώνουν τη Μύκονο

Αλεξανδράκη και Τούνη αναστατώνουν τη Μύκονο
Καίνε καρδιές τα δυο όμορφα κορίτσια στο νησί των ανέμων.

Η Ιωάννα Τούνη βρίσκεται εδώ και αρκετές ημέρες στη Μύκονο και απολαμβάνει τις διακοπές της. Μετά και τα όσα προηγήθηκαν με τα ροζ βίντεο και τις εξηγήσεις που έδωσε η ίδια στο κανάλι της στο youtube χαίρεται τον ήλιο και τη θάλασσα. Μαζί της βρέθηκε και η Δήμητρα Αλεξανδράκη η οποία, μετά το σοβαρό ατύχημα στο πόδι της, ανήμερα των γενεθλίων της, για το οποίο χρειάστηκε να χειρουργηθεί, είπε να κάνει κάτι για να αλλάξει την ψυχολογία της. Πώς ακριβώς την άλλαξε; Έκανε τα μαλλιά της ράστα και ετοίμασε βαλίτσες για Μύκονο.

Η κάμερα του Mykonos Live TV απαθανάτισε το γνωστό μοντέλο κατά τη διάρκεια της βραδινής του βόλτας στα Ματογιάννια μαζί με την Ιωάννα Τούνη. Δείτε τη Δήμητρα Αλεξανδράκη με μαλλιά ράστα και την Ιωάννα Τούνη με κόκκινο φόρεμα στο νησί των Ανέμων.

 

Ανήμερα των γενεθλίων της είχε το μικρό ατύχημα στο πόδι και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε ένα ατύχημα στο πάρτι που έκανε με φίλους για τα γενέθλιά της και οδηγήθηκε εσπευσμένα στο χειρουργείο. Η Δήμητρα είχε ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους για την κατάσταση της υγείας της.

«Mαναράκια το βολέψαμε το ποδαράκι, μόλις με βγάλανε από το χειρουργείο. Ήταν ζόρικο το τραυματάκι, κόψαμε και έναν τένοντα αλλά όλα είναι καλά» αναφέρει η Δήμητρα Αλεξανδράκη ενώ έγραψε, «Ευχαριστώ πάρα πολύ όλους για τις ευχές σας! Πέρα από αυτό, χθες έκανα τα ωραιότερα γενέθλια της ζωής μου!» προσθέτοντας, «Ευχαριστώ όλους τους φίλους μου που είναι δίπλα μου! Απεριόριστα ευγνώμων».

Πριν από λίγες ημέρες ο Γρηγόρης Γκουντάρας, προσπάθησε να βγάλει πικάντικη είδηση με την Δήμητρα Αλεξανδράκη μέσα από την εκπομπή του «Καλοκαίρι #Not» αλλά δεν του βγήκε. Οι παρουσιαστές είχαν σε ζωντανή σύνδεση μέσω Skype καλεσμένη τη Δήμητρα Αλεξανδράκη και συζητούσαν μαζί της σχετικά με το ροζ βίντεο της Ιωάννας Τούνη. Τότε ο Γκουντάρας έσπευσε να τη ρωτήσει εάν θα βιντεοσκοπούσε δικές της ερωτικές στιγμές.

Το μοντέλο δεν έκρυψε την ενόχλησή του και απάντησε: «Είναι δυνατόν να με ρωτάς κάτι τέτοιο κύριε Γκουντάρα»; Ο παρουσιαστής της εκπομπής ξαφνιάστηκε λόγω της αντίδρασής της.  Το μοντέλο το οποίο έχει χωρίσει εδώ και κάποιους μήνες από τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη προσπαθεί να απολαύσει τις καλοκαιρινές της διακοπές με φίλες, ενώ ετοιμάζεται και για τον απαιτητικό χειμώνα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments