Lifestyle

Η Ιωάννα Σαρρή είναι το καλοκαίρι μας

Η Ιωάννα Σαρρή είναι το καλοκαίρι μας
Ανεβάζει φωτογραφίες στο instagram και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Τη γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο GNTM και μπορεί να μην ήταν η νικήτρια, κατάφερε όμως να κερδίσει την εκτίμηση και το θαυμασμό του κοινού. Πολλές και όμορφες γυναίκες έκαναν την εμφάνισή τους στο παιχνίδι του Star. Ψηλές, πιο κοντές, με καμπύλες και με τρομερές αναλογίες η κάθε μια με το δικό της τύπο και στιλ εντυπωσίασε του κριτές. Η Ιωάννα Σαρρή ήταν μια από τις κοπέλες που μάγεψαν τόσο το κοινό όσο και τους κριτές.

Η Ιώαννα Σαρρή είναι ένα από τα μοντέλα που συνεχίζει, μετά το παιχνίδι μόδας -και μάλιστα με επιτυχία- να ασχολείται με αυτό που αγαπά. Η Ιωάννα διαθέτει ένα από τα πιο καλογυμνασμένα κορμιά της νέας γενιάς μοντέλων που έρχονται για να εδραιωθούν στην ελληνική μόδα. Η νεαρή με σταθερά βήματα και με ένα άκρως εντυπωσιακό Instagram έχει καταφέρει να μείνει στις πρώτες θέσει των προτιμήσεων του ανδρικού κοινού, το οποίο μαγεύτηκε από τη πρώτη της παρουσία στο ριάλιτι του Star. Τα δίμετρα πόδια είναι αναμφίβολα το μεγάλο της ατού, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχει και άλλα χαρίσματα.

Η μελαχρινή καλλονή σπουδάζει στη Γυμναστική Ακαδημία, ασχολείται με το στίβο και διαθέτει ένα απίστευτα καλογυμνασμένο κορμί. Έχει ύψος 1.83 κι ένα πανέμορφο πρόσωπο. Στο λογαριασμό της στο Instagram ανεβάζει συχνά φωτογραφίες από την καθημερινότητά της. Εκείνες, δε, όπου ποζάρει με μαγιό, κάνουν και θραύση.

Έχει φθάσει αισίως τους 71.000 ακόλουθους, τους οποίους φροντίζει να ενημερώνει καθημερινά με όσα κάνει προσφέροντας άφθονο θέαμα στους άνδρες θαυμαστές της. Άλλοτε φωτογραφίζεται μόνο με το μαγιό της, άλλοτε με αισθησιακά εσώρουχα ή με ντύσιμο που αφήνει λίγα στη φαντασία. Όπως και να την δεις, η Ιωάννα είναι το next big thing της ελληνικής πασαρέλας, καθώς τα ατελείωτα πόδια της δεν περνούν με τίποτα απαρατήρητα. Και οι φωτογραφίες που συνηθίζει να ανεβάζει ειδικά τώρα με τα μαγιό μπικίνι, αναδεικνύουν το μεγάλο της ατου.

Και να φανταστείτε ότι παρόλο που όλοι της έλεγαν να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, οι γονείς της δεν την άφηναν. Στα 17 της την έγραψαν σε πρακτορείο και 4 χρόνια μετά έκανε  φωτογραφίσεις, πασαρέλα, βιντεοκλίπ και διαφημιστικά. Σήμερα θεωρείται από τα ανερχόμενα μοντέλα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments