Lifestyle

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου: Γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου [pics]

Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου: Γιόρτασαν 24 χρόνια γάμου [pics]
Τόλης Βοσκόπουλος Άντζελα Γκερέκου: Το ζευγάρι έκανε μερικές από τις πιο τρυφερές του αναρτήσεις στο Instagram.

Πάνω από δύο δεκαετίες είναι παντρεμένοι ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Άντζελα Γκερέκου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Έλληνας τραγουδιστής και συνθέτης με την ηθοποιό και πολιτικό έκλεισαν 24 χρόνια παντρεμένοι. Θυμίζουμε πως το ζευγάρι είχε παντρευτεί στην Κέρκυρα το 1996 και έτσι ευχήθηκαν ο ένας στον άλλον. Και οι δύο ανέβασαν φωτογραφίες τους από εκείνη την ημέρα στους επίσημους και προσωπικούς λογαριασμούς του στο Instagram για την επέτειο γάμου που είχαν την Κυριακή 2 Αυγούστου.

Και οι δύο προέβησαν σε συγκινητικές αναρτήσεις

Με κουμπάρο τους τον δημοσιογράφο Τέρενς Κουίκ, παντρεύτηκαν τη δεκαετία του 1990 και απέκτησαν μια κόρη, τη Μαρία, που είναι σήμερα 19 ετών. Με αφορμή την ημέρα της επετείου τους, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ερμηνευτής δημοσίευσε μια φωτογραφία από τον γάμο τους, γράφοντας με τρυφερότητα: «2 Αυγούστου 1996! Κι από τότε πέρασαν 24 χρόνια…».

Η ανάρτηση που έκανε ο Τόλης Βοσκόπουλος:

Παρόμοια ανάρτηση, μάλιστα, έκανε και η σύζυγός του την ίδια μέρα, η οποία πόσταρε κι εκείνη ένα καρέ από τον γάμο τους, στο οποίο δίνουν ένα φιλί στο στόμα. Η Άντζελα Γκερέκου συνόδευσε τη φωτογραφία τους με τη λεζάντα «24 χρόνια γάμου…» και μία καρδούλα. Πάντως, πριν από χρόνια, για τα είκοσι χρόνια γάμου και κοινής πορείας, η βουλευτής Κέρκυρας με το ΠΑΣΟΚ είχε μιλήσει για τα προβλήματα που κληθεί να αντιμετωπίσουν.

Η ανάρτηση που έκανε η Άντζελα Γκερέκου:

Η πρώην υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού (2014 – 2015) στην κυβέρνηση του Αντώνη Σαμαρά αναφέρθηκε στην κρίση στο γάμο τους και παραδέχθηκε, ότι υπήρχαν και οι δύσκολες στιγμές που πέρασαν στο σπίτι τους και εξακολουθούν να περνούν. Τις χαρακτήρισε, μεγαλύτερες και δυσκολότερες, από αυτό που βγήκε προς τα έξω στον κόσμο αλλά παρόλα αυτά αισθάνεται ευλογία που είναι μαζί και αγαπημένοι.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει κάνει τέσσερις γάμους

Θυμίζουμε πως ο Τόλης Βοσκόπουλος έχει κάνει τέσσερις γάμους. Παντρεύτηκε πρώτα τη Στέλλα Στρατηγού (1960 – 1965), ύστερα τη Μαρινέλλα (1973 – 1981), μετά την Τζούλια Παπαδημητρίου (1990 – 1996) και την Άντζελα Γκερέκου με την οποία έχουν μία κόρη, τη Μαρία, που γεννήθηκε το 2001.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments