Αθλητισμός

Νότιγχαμ Φόρεστ Ολυμπιακός: Ο Σαμπρί Λαμουσί στην Αθήνα

Νότιγχαμ Φόρεστ Ολυμπιακός: Ο Σαμπρί Λαμουσί στην Αθήνα
Νότιγχαμ Φόρεστ Ολυμπιακός: Ο Γάλλος τεχνικός Σαμπρί Λαμουσί, εδώ και λίγες μέρες βρίσκεται στη χώρα μας.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο Σαμπρί Λαμουσί είναι εδώ και λίγες ημέρες στην Ελλάδα, με σκοπό να μιλήσει για τη Νότιγχαμ Φόρεστ.

Ο Γάλλος τεχνικός φαίνεται πως είναι στην ελληνική πρωτεύουσα, τηνΑθήνα με στόχο να συζητήσει για το συμβόλαιό του με τη Νότιγχαμ ενώ μαζί του είναι και ο Ζοσέ Ανιγκό. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Sportime, ο 49χρονος κόουτς ήταν δεδομένο πως θα παραμείνει στους «κόκκινους» αν και η αποτυχία της τελευταίας αγωνιστικής κλόνισε τα πάντα. Εκεί που τα πλέι οφ έμοιαζαν να είναι εξασφαλισμένα, η Φόρεστ έμεινε εκτός και μάλιστα με τρόπο ντροπιαστικό.

Όπως αναφέρεται, ο Σαμπρί Λαμουσί θα συζητήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του για όλο το project της Νότιγχαμ, τους λόγους της αποτυχίας και την επόμενη μέρα. Και μοιάζει δύσκολο να έχουμε ανατροπή στο θέμα του προπονητή στην ομάδα της Φόρεστ αφού δεν είναι μόνο η αρχική απόφαση που έχει παρθεί και αφορά την παραμονή του Γάλλου κόουτς, είναι και το γεγονός πως είναι πελάτης του Ζόρζε Μέντες.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συνεργασία και με τον Λουί Ντουκρουέ

Μολονότι η χασούρα αυτή την τριετία δεν είναι και μικρή, ο Μέντες αυτή τη στιγμή είναι άμεσος συνεργάτης του ισχυρού άνδρα των «ερυθρολεύκων» σε ό,τι αφορά το ποδοσφαιρικό business. Και ειδικά μετά την πώληση του Ποντένσε στη Γουλβς, οι σχέσεις είναι στα καλύτερά τους. Το γεγονός πως βρίσκεται όλη η πρώτη γραμμή της τεχνικής ηγεσίας στην Αθήνα για συζητήσεις, αποτελεί προπομπό εξελίξεων, αφού μαζί με τον Λαμουσί είναι και ο Ανιγκό στα μέρη μας.

Και ας μην ξεχνάμε πως πριν από λίγες μέρες ο Ολυμπιακός ξεκίνησε συνεργασία και με τον Λουί Ντουκρουέ, ο οποίος θα έχει καθήκοντα και στους δύο συλλόγους. Πρόκειται για μια νέα προσθήκη που φαίνεται να κάνει η ελληνική ομάδα στο δυναμικό της. Είναι ο γιος της πριγκίπισσας Στεφανί ο οποίος μέχρι και πριν από λίγες μέρες ήταν το «δεξί χέρι» του αντιπροέδρου της Μονακό, Βαντίμ Βασίλιεφ. Όμως, τώρα ο νεαρός θα εργαστεί στους «ερυθρόλευκους» και στη Νότιγχαμ. Και οι σπουδές του τόσο στο αθλητικό μάναντζμεντ όσο και στη διοίκηση επιχειρήσεων, είναι πολύ σημαντικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments