Ελλάδα

Αλεξανδρούπολη τροχαίο με μετανάστες: Δέκα άτομα νεκρά

Αλεξανδρούπολη τροχαίο με μετανάστες: Δέκα άτομα νεκρά
Αλεξανδρούπολη τροχαίο με μετανάστες: Ακόμη δυο άτομα τραυματίστηκαν σοβαρά.

Ακόμη ένα τροχαίο δυστύχημα έρχεται να προστεθεί στη μακρά λίστα εκείνων που έχουν αφήσει την τελευταία τους πνοή στην κρύα άσφαλτο. Η τραγωδία συνέβη γύρω στις 4 τα ξημερώματα στην Εγνατία Οδό με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δέκα άτομα και να τραυματιστούν σοβαρά ακόμη δυο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, αυτοκίνητο που κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα στο ύψος του κόμβου Αρδανίου, στην Αλεξανδρούπολη, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε με σφοδρότητα στις προστατευτικές μπάρες.

Από τα συντρίμμια του κατάφεραν να βγουν δύο άτομα βαριά τραυματισμένα, ενώ άλλοι οκτώ παρέμειναν εγκλωβισμένοι στο εσωτερικό του, που είχε γίνει μια άμορφη μάζα σιδερικών. Δυο ακόμη κείτονταν σε παρακείμενο χωράφι καθώς εκτοξεύτηκαν από το στραπατσαρισμένο όχημα. Επί τόπου έφτασαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής με έξι πυροσβέστες και δύο οχήματα και ξεκίνησαν τις προσπάθειες απεγκλωβισμού. Όταν η επιχείρηση ολοκληρώθηκε, διαπιστώθηκε πως και οι οκτώ άνθρωποι που απεγκλώβισαν, ήταν νεκροί.  Δύο ακόμα άτομα εντοπίστηκαν σε χωράφι πλησίον του δυστυχήματος, καθώς φαίνεται να εκσφενδονίστηκαν από τη σύγκρουση. Άπαντες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στο πλησιέστερο νοσοκομείο της περιοχής.

Σύμφωνα με  τις πρώτες πληροφορίες τα δέκα άτομα που έχασαν τη ζωή τους ήταν παράνομοι μετανάστες οι οποίοι φαίνεται πως είχαν μπει στη χώρα μας από τον Έβρο, χωρίς βέβαια να έχει ακόμη διευκρινιστεί. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει παρόμοιο πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα. Και στο παρελθόν πάλι στην Αλεξανδρούπολη είχε συμβεί τροχαίο δυστύχημα με τον αριθμό των νεκρών να φθάνει τους 6 εξαιτίας της υπερβολικής ταχύτητας, ενώ είχαν συλληφθεί και δυο διακινητές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments