Lifestyle

Αυτή είναι η πιο όμορφη κτηνίατρος της Ελλάδας

Αυτή είναι η πιο όμορφη κτηνίατρος της Ελλάδας
Αν δεν έχεις κατοικίδιο επιβάλλεται να πάρεις για να το ελέγχει η Έφη.

Η πανδημία του κορωνοϊού και το γενικό lockdown είχε και κάποια καλά. Όπως ότι γνωρίσαμε την Έφη Ρόζη, την κτηνίατρο, η οποία παρείχε χρήσιμες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να διαχειριστούμε τα κατοικίδια μας. Φυσικά εκτός από τις συμβουλές πολλοί διαπιστώσαμε ότι η Έφη διαθέτει ένα απίστευτο κορμί και ένα γλυκύτατο πρόσωπο, που σε μαγνητίζει και σε κάνει να θες όλο και περισσότερο να την χαζεύεις.

Με τις μοναδικές αναλογίες σίγουρα η Έφη θα μπορούσε να κάνει καριέρα και ως μοντέλο βάζοντας κάτω πολλές άλλες γυναίκες που ήδη ασχολούνται με το μόντελινγκ. Η ξανθιά καλλονή ασπάστηκε τον νόμο του Ιπποκράτη και τα τελευταία χρόνια δρα με απόλυτη επιτυχία το καθήκον της. Η Έφη διατηρεί κτηνιατρείο στην Αθήνα και όπως είναι φυσικό τα ραντεβού διαδέχονται το ένα το άλλο.

Δεν είναι τυχαίο πως οι περισσότεροι πελάτες της είναι άνδρες, καθώς όποιος την γνωρίζει φροντίζει να πάρει κατοικίδιο και να το προσέχει σαν τα μάτια του. Έτσι ιατρικοί έλεγχοι αλλά και εμβόλια περνούν από τα χέρια της Έφης, με τον ανδρικό πληθυσμό να της έχει απόλυτη εμπιστοσύνη. Πέραν της ιατρικής όμως, η Έφη Ρόζη φροντίζει να περνά ευχάριστα και τον ελεύθερό της χρόνο. Ταξίδια και συχνοί της έξοδοι γίνονται αντικείμενο παρακολούθησης στο προσωπικό της Instagram, εκεί που η ίδια ενημερώνει το κοινό της.

Μια μικρή περιήγηση στον προσωπικό της λογαριασμό είναι ικανή να πείσει και τον πιο δύσπιστο πως μιλάμε για την ομορφότερη γιατρό της χώρας. Το εκπληκτικό της κορμί σε συνδυασμό με το γλυκό της πρόσωπο δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα που όμοιο του στον κλάδο της ιατρικής δύσκολα μπορεί κανείς να συναντήσει. Με ύψος 1,83 δεν γίνεται να μην στρέψει κανείς το βλέμμα πάνω της σε κάθε εμφάνιση της. Έχει σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Αγγλία και εργάζεται στο Αττικό Νοσοκομείο Ζώων. Η Έφη Ρόζη έγινε γνωστή από την σχέση της στο παρελθόν με τον ποδοσφαιριστή Απόστολο Βέλλιο. Πάρτε και μερικές συμβουλές από την ίδια για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται οι ιδιοκτήτες και τα κατοικίδια στην παραλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments