Lifestyle

Έφερε τον καύσωνα στη Σκιάθο η Μαρία Λέκα

Έφερε τον καύσωνα στη Σκιάθο η Μαρία Λέκα
Στο νησί του Παπαδιαμάντη απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Την μάθαμε μέσα από το My Style Rocks και μας άρεσε πάρα πολύ. Ο λόγος για την Μαρία Λέκα η οποία απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές. Βρέθηκε στη Σκιάθο και έφερε τον καύσωνα, όπως λέει και ο τίτλος του άρθρου, μιας και το πολλά υποσχόμενο ανερχόμενο μοντέλο μαγνήτισε τα βλέμματα με την κορμοστασιά της. Μάλιστα υπήρξε μια από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού στον διαγωνισμό μόδας My Style Rocks και είχε ξεχωρίσει για την εκλεπτυσμένη ομορφιά και τη φινέτσα της. Αλλά,από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις. Μια περιγραφή δεν φθάνει για την Μαρία, η οποία συγκαταλέγεται στις ομορφότερες γυναίκες της γενιάς, στις κοπέλες που θα κάνουν καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ τα επόμενα χρόνια.

Το εκπληκτικής ομορφιάς πρόσωπο με τις τέλειες γωνίες συνδυάζεται άψογα με το κρυστάλλινο κορμί της, στο οποίο και ο πιο δύσκολος κριτής δεν πρόκειται να βρει ούτε ένα ψεγάδι. Το προσωπικό της Instagram έχει φθάσει αισίως τους 200.000 ακόλουθους, στη πλειονότητα τους άνδρες που αδημονούν για την επόμενη δημοσίευσή της.

Η ίδια μάλιστα φροντίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα – ιδίως το καλοκαίρι – να ανεβάζει φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα, φορώντας τα απολύτως απαραίτητα, προκειμένου να αναδείξει το τέλειο κορμί της. Το δυνατό της σημείο είναι με διαφορά τα οπίσθιά της, με την Μαρία να παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο το καλοκαίρι, ανεβάζοντας φωτογραφίες με μαγιό στην παραλία.

Η Μαρία Λέκα έχει μεγαλώσει στη Ζάκυνθο και σπουδάζει Διοίκηση Επιχειρήσεων. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τη μόδα και το στυλ, πειράζοντας σε πρώτη φάση με την ντουλάπα της μαμά της και κοιτώντας περιοδικά. Ένα από τα ελάττωμά της από ότι έχει πει η ίδια είναι πως δεν έχει υπομονή και δηλώνει πεισματάρα. Στο My Style Rocks μπήκε γιατί αγαπάει τη μόδα, την τηλεόραση, αλλά και την αναγνωρισιμότητα. Η Donatella Versace είναι η αγαπημένη της σχεδιάστρια διότι έχει κάνει τα πάντα στο χώρο της μόδας.  Αγαπημένο της νησί φυσικά είναι η Ζάκυνθος ενώ πολλές φορές επισκέπτεται και την γειτονική Κεφαλονιά, όπου προτιμά να πηγαίνει για βόλτα στο λιθόστρωτο, ενώ απολαμβάνει το μπάνιο της στο μακρύ και πλατύ γυαλό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments