Ελλάδα

TUI Ελλάδα: Πώς θα κάνουμε ασφαλείς διακοπές – Ένας χρήσιμος οδηγός

TUI Ελλάδα: Πώς θα κάνουμε ασφαλείς διακοπές – Ένας χρήσιμος οδηγός
TUI Ελλάδα: Η εταιρία αναφέρει πως παρακολουθεί διαρκώς τις υποδείξεις των κυβερνήσεων των χωρών και φροντίζει να ενημερώνει τους ταξιδιώτες εγκαίρως.

Η εταιρία ταξιδίων και τουρισμού έχει φτιάξει ένα ιδιαιτέρως χρήσιμο εργαλείο προκειμένου να ενθαρρύνει τους πελάτες της να πάνε διακοπές σε τέσσερις περιοχές τις οποίες εξυπηρετεί, μέσα στις οποίες είναι και η Ελλάδα.

Όπως είχαμε αναφέρει και σε πρόσφατο άρθρο μας, άμεση ήταν η αντίδραση του κορυφαίου αγγλογερμανικού τουριστικού Ομίλου TUI στην απόφαση της γερμανικής κυβέρνησης να καταργήσει την ταξιδιωτική προειδοποίηση για τα υπόλοιπα 26 κράτη μέλη της ΕΕ, τη Βρετανία και τα κράτη της ζώνης του Σένγκεν. Όπως ανακοίνωσε η TUI, η Ελλάδα και η Κύπρος περιλαμβάνονται μεταξύ των κυριότερων ταξιδιωτικών προορισμών του κορυφαίου ο οποίος ξεκινά το φετινό του πρόγραμμα στις 17 Ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα, οι αρμόδιοι, σκεπτόμενοι την επίδραση της πανδημίας του κορωνοϊού, έχουν επανεξετάσει τα προγράμματά τους προκειμένου να διασφαλίσουν ότι εκείνοι που θα ταξιδέψουν, θα αισθάνονται ασφαλείς και θα ευχαριστηθούν συγχρόνως τις διακοπές τους. Τον Αύγουστο, θα λειτουργεί ένα πρόγραμμα μειωμένων καλοκαιρινών διακοπών στους παρακάτω προορισμούς. Να σημειωθεί πως σε ορισμένους προορισμούς οι πελάτες θα ταξιδέψουν με τη δική της αεροπορική εταιρία και σε άλλους με τους αξιόπιστους συνεργάτες της:

  • Μάλτα (Από 15 Ιουλίου – Μόνο πτήσεις τρίτων)
  • Ελλάδα (Κως και Ρόδος – πτήσεις TUI και τρίτων, Ηράκλειο στην Κρήτη – πτήσεις TUI και τρίτων, Κέρκυρα – πτήσεις TUI και τρίτων, Ζάκυνθος – πτήσεις TUI και τρίτων, Χανιά, Κεφαλονιά, Σκιάθος, Σαντορίνη και Θεσσαλονίκη από την 1η Αυγούστου – πτήσεις TUI και τρίτων)
  • Ιταλία (Βενετία – μόνο πτήσεις τρίτων και Νάπολη από 24 Αυγούστου)
  • Τουρκία (Νταλαμάν, Αττάλεια, Σμύρνη και Αλικαρνασσός – πτήσεις TUI και τρίτων)

Η TUI, η οποία είναι η μεγαλύτερη εταιρία αναψυχής, ταξιδιών και τουρισμού στον κόσμο και διαθέτει και ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχεία, αεροπορικές εταιρίες, κρουαζιερόπλοια και καταστήματα λιανικής πώλησης, αναφέρει πως παρακολουθεί διαρκώς τις υποδείξεις των κυβερνήσεων των χωρών και φροντίζει να ενημερώνει τους ταξιδιώτες εγκαίρως ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να προστεθούν περισσότερες πτήσεις μόλις αυτό είναι εφικτό.

Τι θα συμβεί εάν κάνω μια νέα κράτηση και μετά αλλάξω γνώμη;

Για νέες κρατήσεις πακέτων διακοπών που πραγματοποιήθηκαν μεταξύ 23 Ιουλίου και 30 Σεπτεμβρίου 2020, η TUI προσφέρει την ευκαιρία να αλλάξει ο ταξιδιώτης την κράτησή του δωρεάν έως και 28 ημέρες πριν από την αναχώρηση. Αυτό ισχύει για τις διακοπές της εταιρίας που εκτελούν πτήσεις με την TUI Airways μεταξύ 20 Αυγούστου 2020 και 30 Απριλίου 2021. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε μια τροποποίηση των διακοπών σας, συμπεριλαμβανομένης της αλλαγής του ξενοδοχείου ή του προορισμού, δωρεάν. Εάν η τιμή για τις νέες διακοπές είναι υψηλότερη, θα πρέπει να πληρώσετε τη διαφορά. Εάν είναι χαμηλότερη, θα υπάρξει επιστροφή. Για να αλλάξετε ένα όνομα στην κράτηση, εξακολουθεί να είναι η χρέωση στις 25 λίρες. Οι όροι ακύρωσης και η ημερομηνία λήξης του υπολοίπου θα παραμείνουν ίδια.

Τι γίνεται αν δεν θέλω πλέον να πάω στις διακοπές μου;

Επίσης, η εταιρία υπολογίζει το γεγονός ότι μπορεί να αισθάνεται κανείς αναστατωμένος και η TUI στοχεύει στο να προσφέρει μια λαμπρή εμπειρία διαβεβαιώνοντας για το καλύτερο δυνατό. Εάν οι διακοπές κάποιου επηρεαστούν ή πρέπει να ακυρωθούν, θα υπάρξει απευθείας επικοινωνία. Εάν πραγματοποιήσατε κράτηση από τις 23 Ιουλίου 2020 έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, μπορείτε να τροποποιήσετε την κράτησή σας σε οποιαδήποτε αργία που είναι προς πώληση. Αυτό ισχύει για τις διακοπές που ταξιδεύουν με την TUI Airways και αναχωρούν μεταξύ 20 Αυγούστου 2020 και 30 Απριλίου 2021.

Για να δείτε περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις παροχές της TUI, πατήστε εδώ.

Αν επιθυμείτε να δείτε πληροφορίες συγκεκριμένα για τις διακοπές στην Ελλάδα με την TUI, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments