Lifestyle

Μικρός Γιαννάκης Ευτυχισμένοι Μαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα [pics]

Μικρός Γιαννάκης Ευτυχισμένοι Μαζί: Δείτε πώς είναι σήμερα [pics]
Μικρός Γιαννάκης Ευτυχισμένοι Μαζί: Ο πιο μικρός γιος- τηλεοπτικά- του Γιάννη Μπέζου έχει μεγαλώσει και έχει γίνει ένας κούκλος.

Ο μικρός «Γιαννάκης Μαυροτσούκαλος» έχει μεγαλώσει πλέον και οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν ασχολείται με την υποκριτική.

Πρόκειται για τον πιο μικρό από τα τρία παιδιά του Γιάννη Μπέζου στο «Ευτυχισμένοι Μαζί», μια απολαυστική ελληνική κωμική τηλεοπτική σειρά, η οποία προβλήθηκε στο MEGA. Η εν λόγω σειρά αποτελείται από 60 επεισόδια, τα οποία χωρίζονται σε δύο κύκλους (τριάντα επεισόδια ο πρώτος και τριάντα ο δεύτερος), καθώς επίσης και από ένα ειδικό επεισόδιο σε μορφή τηλεταινίας.

Ήταν ένα από τα πιο συμπαθητικά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης

Ο νεαρός «Γιαννάκης», του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Σάββας Σαλίπας, ήταν ένα από τα πιο συμπαθητικά παιδιά της ελληνικής τηλεόρασης και είχε κλέψει τις καρδιές των τηλεθεατών. Πλέον σήμερα μετρά είκοσι χρόνια ζωής και το μικρό ξανθό αγοράκι με τις μπούκλες και τα καταγάλανα μάτια έγινε ένας όμορφος νέος, που σπουδάζει ναυτιλιακά, ακολουθώντας έναν άλλο δρόμο μακριά από την υποκριτική. Πάντως, ίδιος είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και αναρτά συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά του και τη ζωή του.

Ο μικρότερος γιος του «Διονύση», δηλαδή του Γιάννη Μπέζου, ήταν και ο αφηγητής των επεισοδίων στη σειρά «Ευτυχισμένοι Μαζί». Σύμφωνα μάλιστα, με τον Διονύση είναι το μόνο συνεννοήσιμο άτομο της οικογένειας, αλλά μερικές φορές μπλεκόταν στις φάρσες του «Θανάση», δηλαδή του Άρη Τσάπη, ο οποίος ήταν ένα από τα τηλεοπτικά του αδέλφια μαζί με τον «Μάρκο», τον οποίο υποδυόταν ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος.

Θυμίζουμε πως η ιστορία άρχισε με τον γάμο της Ελένης και του Διονύση. Ο Διονύσης είναι ιδιοκτήτης μιας μπυραρίας και είναι χήρος με τρία αγόρια (Μάρκος, Θανάσης και Γιαννάκης), ενώ η Ελένη είναι δασκάλα και ζωντοχήρα με δύο κόρες (Εύα και Φίφη). Ο Διονύσης και η Ελένη είχαν ερωτευτεί στην εφηβεία τους αλλά η Ελένη πήγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη και παντρεύτηκε τον Αντώνη Παλαιολόγο, όπως τo ίδιο έκανε και ο Διονύσης με μία γυναίκα η οποία πέθανε. Ο Διονύσης και η Ελένη αντιμετώπισαν αρκετές δυσκολίες, κυρίως με τον Θανάση και τη Φίφη, οι οποίοι ήταν συνέχεια σε κόντρα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments