Lifestyle

Σλούκας Μήλος: Στα καλύτερα του ο διεθνής γκαρντ – Απολαμβάνει τον ήλιο με πανέμορφη παρέα

Σλούκας Μήλος: Στα καλύτερα του ο διεθνής γκαρντ – Απολαμβάνει τον ήλιο με πανέμορφη παρέα
Σλούκας Μήλος: Στο νησί των Κυκλάδων απολαμβάνει τις διακοπές του ο Κώστας Σλούκας με πανέμορφη παρέα. «Χτιστός» ο διεθνής γκαρντ.

Η επιστροφή του Κώστα Σλούκα στον Ολυμπιακό έχει γεμίσει με ενθουσιασμό τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς, αλλά κι ολόκληρη την ομάδα του Πειραιά. Ο Έλληνας γκαρντ ήθελε όσο τίποτα άλλο να γυρίσει στο λιμάνι, ειδικά και στην Ελλάδα, γενικότερα.

Σίγουρα, ένας από τους λόγους είναι και το ελληνικό καλοκαίρι, έστω κι αν η κατάσταση είναι περίεργη λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Ο Έλληνας γκαρντ αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ότι βρίσκεται για διακοπές στις Κυκλάδες, και συγκεκριμένα στη Μήλο. Ο γκαρντ της Εθνικής και του Ολυμπιακού φαίνεται ότι σωματικά είναι στην καλύτερή του κατάσταση, ενώ δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος με την παρέα που έχει στις μέρες ξεκούρασής του. Όπως μπορείτε να δείτε και στη φωτογραφία που «αλιεύσαμε» από τον λογαριασμό του «Σλούκι Λουκ», η ξανθιά κοπέλα που τον συνοδεύει είναι άκρως εντυπωσιακή…

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε ο διεθνής γκαρντ

Ο Ολυμπιακός στην ανακοίνωσή του για την επιστροφή του Κώστα Σλούκα είχε αναφέρει ότι η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα είναι για τα επόμενα τρία χρόνια. Θυμίζουμε ότι η Φενέρμπαχτσε είχε δεχθεί να αφήσει ελεύθερο τον Έλληνα γκαρντ, εκφράζοντας έτσι την ευγνωμοσύνη της για τις υπηρεσίες που της πρόσφερε όσο φορούσε τη φανέλα της και σεβόμενη την επιθυμία του να γυρίσει στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση που είχε κυκλοφορήσει ο Ολυμπιακός

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Κώστα Σλούκα. Ο Έλληνας γκαρντ συναντήθηκε με τους προέδρους της ομάδας κυρίους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και έδωσαν τα χέρια για να επιστρέψει στο λιμάνι και να φορέσει ξανά τη φανέλα με τον έφηβο με την οποία πανηγύρισε την κατάκτηση της Ευρωλίγκας το 2012 και το 2013.

Ο 30άχρονος πλέι μέικερ θα είναι «ερυθρόλευκος» για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ολοκληρώνοντας το ρόστερ για τη νέα σεζόν, θέλει να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες στους χορηγούς της ομάδας μας και ιδιαίτερα στη BWIN γιατί σε μια πολύ δύσκολη περίοδο όχι μόνο για τον αθλητισμό αλλά για όλη την κοινωνία παρέμειναν στο πλευρό μας και με την πολύτιμη αρωγή τους συνεχίζουμε να δημιουργούμε με οδηγό τις αξίες που εκφράζει ο Ολυμπιακός».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments