Lifestyle

Το χάσαμε το κορμί

Το χάσαμε το κορμί
Παντρεύεται η Ελισάβετ Δοβλιατίδου, πρώην παίκτρια Survivor.

Τα σκαλιά της εκκλησίας και συγκεκριμένα του Ιερού ναού Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φώκαια αναμένεται να ανέβει η Ελισάβετ Δοβλιατίδου πρώην παίκτρια του Survivor. Το γνωστό μοντέλο με τις εκπληκτικές αναλογίες ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα στο πλευρό του διατροφολόγου Αντώνη Γαλάτη, ο οποίος το 2006 ίδρυσε το διατροφολογικό κέντρο Fitness Week. Η αναγγελία του γάμου του ζευγαριού δημοσιεύτηκε στην Espresso στην οποία αναφέρεται πως το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Παλαιά Φώκαια, περιοχή της μόνιμης κατοικίας και των δυο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, η σχέση της όμορφης Ελισάβετ από τη Ρωσία και του διατροφολόγου, δεν είχε γίνει γνωστή μέχρι σήμερα, ούτε φυσικά και ο χωρισμός του μοντέλου από τον πρώην σύντροφό της Μίκη Καλογηράτο με τον οποίο ήταν μαζί αρκετά χρόνια. Η αναγγελία του γάμου έχει ως εξής: “Ο Γαλάτης Αντώνιος του Μιχαήλ και της Γρηγορίας το γένος Οικονομάκη που γεννήθηκε στον Πειραιά και κατοικεί στην Παλαιά Φώκαια Αττικής και η Δοβλιατίδου Ελισάβετ του Ανταντήλ και της Οξάνα, το γένος Φεντοσένκο που γεννήθηκε στη Ρωσία και κατοικεί στην Παλαιά Φώκαια Αττικής πρόκειται να τελέσουν τον γάμο τους στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης, στην Παλαιά Φώκαια Αττικής”.

Η Ελισάβετ εντυπωσιάζει με τις εκπληκτικές αναλογίες της ενώ και στο λογαριασμό της στο Instagram φροντίζει να ικανοποιεί τους ακολούθους της με τις αισθησιακές πόζες που κατά καιρούς παίρνει και τραβά εικόνες που σε “κολλάνε”. Φυσικά από εκείνα που έχουν μείνει στην ιστορία της τηλεόρασης ήταν και τα εκπληκτικά σιφτετέλια που είχε χορέψει στην εκπομπή “Στην Υγειά μας βρε παιδιά”.

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου είναι ενθουσιώδης, ήρεμη και πεισματάρα. Στο survivor είχε πάρει μέρος για την εμπειρία, την αδρεναλίνη και την περιπέτεια. Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου αποχώρησε από το Survivor στο επεισόδιο 12. Στο βίντεο για την παρουσίαση της στο Survivor το Φεβρουάριο του 2017 είχε δηλώσει : “Ονομάζομαι Δοβλιατίδου Ελισάβετ, γεννήθηκα στη Ρωσία, ασχολούμαι επαγγελματικά πέντε χρόνια με το μόντελινγκ και έχω τελειώσει σχέδιο μόδας. Νομίζω ότι μπορώ να κερδίσω, έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, μπορώ να κρατήσω ισορροπίες στο παιχνίδι, είμαι άνθρωπος που δε μαλώνει εύκολα έτσι πιστεύω τώρα δεν ξέρω στην πορεία εξελίσσεται πολύ νομίζω ο χαρακτήρας του ανθρώπου.

Υπάρχει μια προκατάληψη ότι οι κοπέλες που ασχολούνται με το μόντελινγκ-μοντέλα είμαστε ατσαλάκωτες και δεν κάνουμε γενικότερα πράγματα… δεν τσαλακωνόμαστε τέλος πάντων.. εγώ όμως ήρθα εδώ για να το διαψεύσω γιατί είμαι ακριβώς το αντίθετο.. μπορεί να φτάσω στα άκρα .. είμαι μαγκάκι και μου αρέσει να κάνω επικίνδυνα πράγματα. Δε με τρομάζει τίποτα απολύτως, ίσως λίγο η υγιεινή.. άλλα όχι δε με τρομάζει κάτι.. προς το παρόν.. θα δείξει εκεί στην πορεία τι θα συμβεί.” Το Νοέμβριο του 2018 μαζί με άλλους 7 πρώην παίκτες του Survivor, μπήκε στο παιχνίδι του ΑΝΤ1 “Nomads Μαδαγασκάρη”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments