Video

Λίβανος γάμος: Το ωστικό κύμα παρασύρει τη νύφη την ώρα που προβάρει το νυφικό της

Λίβανος γάμος: Το ωστικό κύμα παρασύρει τη νύφη την ώρα που προβάρει το νυφικό της
Λίβανος γάμος: Σε όλη τους τη ζωή θα μείνει στη μνήμη τους αυτή η στιγμή για το νεαρό ζευγάρι στη Βηρυτό.

Οι φονικές εκρήξεις που συντάραξαν τη Βηρυτό, άλλαξαν απρόσμενα την καθημερινότητα των ανθρώπων της πόλης. Ανάμεσά τους και το ζευγάρι το οποίο φωτογραφιζόταν στον δρόμο.

Σε όλη τους τη ζωή θα μείνει στη μνήμη τους αυτή η στιγμή για το νεαρό ζευγάρι στη Βηρυτό. Την ώρα που η εντυπωσιακή νύφη έβγαζε τις αναμνηστικές φωτογραφίες έγινε η τεράστια έκρηξη που ισοπέδωσε τη μισή πόλη. Η ένταση του ωστικού κύματος διέλυσε αναρίθμητα κτίρια σε ακτίνα χιλιομέτρων αφήνοντας πίσω της νεκρούς, τραυματίες και αγνοούμενους κάτω από τα συντρίμμια.

Η ζωή κυλούσε σε φυσιολογικούς ρυθμούς στην πόλη και σε ένα από τα στενά, μια στολισμένη νύφη πόζαρε στον φακό λίγο πριν τη γαμήλια τελετή. Στο βίντεο, ο επαγγελματίας φωτογράφος την τραβά από διαφορετικές γωνίες και εκείνη χαμογελά ανέμελα. Η ανθοδέσμη είναι ακουμπισμένη πάνω στην ουρά του νυφικού, ενώ στο φόντο περιμένει ο γαμπρός και οι καλεσμένοι. Τότε όμως, ο εκκωφαντικός κρότος άλλαξε τα πάντα, παρότι το λιμάνι βρισκόταν πολύ μακριά από το σημείο που γινόταν ο γάμος, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Ο γαμπρός έτρεξε και προστάτευσε τη νύφη και όπως φαίνεται και στο βίντεο την απομάκρυνε σε ασφαλές μέρος. Το νυφικό και η ανθοδέσμη παρασύρθηκαν, ενώ κάποιος ακούγεται να επικαλείται τον Θεό. Η ορατότητα μειώνεται στο ελάχιστο από τη σκόνη και όλοι τρέχουν να γλιτώσουν τρομοκρατημένοι. Μαζί τους και ο φωτογράφος που, παρά την ταραχή του, συνεχίζει να μαγνητοσκοπεί.

Εκατοντάδες νεκροί, χιλιάδες τραυματίες και πολλοί αγνοούμενοι μετά την έκρηξη

Ο απολογισμός των νεκρών από την τεράστια έκρηξη που συγκλόνισε τη Βηρυτό αυξήθηκε σε 135, ενώ περίπου 5000 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί και δεκάδες άλλοι εξακολουθούν και αγνοούνται, όπως δήλωσε ο υπουργός Υγείας του Λιβάνου στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Manar. Μάλιστα, όπως εξέφρασε ο κυβερνήτης της Βηρυτού στο τηλεοπτικό δίκτυο Al Hadath TV, οι συνολικές ζημίες μετά την έκρηξη της 4ης Αυγούστου ενδέχεται να ανέλθουν σε 10 με 15 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ εξήγησε πως ο αριθμός αυτός περιλαμβάνει τόσο τις άμεσες όσο και τις έμμεσες απώλειες που σχετίζονται με την επιχειρηματική δραστηριότητα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments