Ζώδια

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [06/08/20]

Ερωτοσκόπιο: Τι αναφέρει το ωροσκόπιο όλων των ζωδίων για την Πέμπτη [06/08/20]
Ερωτοσκόπιο: Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [06/08/20].

Οι προβλέψεις του ωροσκόπου για όλα τα ζώδια, την Πέμπτη [06/08/20].

Κριός

Δεν μπορείτε να αποκλείσετε κάποιον/α από την ζωή σας, επειδή δεν σας αρέσει ο τρόπος με τον οποίο μπήκε εξαρχής. Ομοίως, δεν μπορείτε απλώς να αποφασίσετε να τερματίσετε μια σχέση λόγω μιας κακής ημέρας ή λόγω ενός μεμονωμένου προβλήματος.

Ταύρος 

Σας αρέσει να ζείτε την ζωή σας με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό. Σήμερα θα διαπιστώσετε ότι το ταίρι σας είναι κάπως απόμακρο. Αντί να χάσετε την ψυχραιμία σας, αφιερώστε χρόνο για να καταλάβετε τι συμβαίνει και γιατί αντιδρά έτσι. Μπορεί να έχετε κάνει κάτι που το ενόχλησε.

Δίδυμοι

Είναι οδυνηρό όταν αισθάνεστε ότι τα πιο αγαπημένα σας πρόσωπα είναι απόμακρα και αδιάφορα. Προσπαθήστε, όμως, να μην γεμίζετε το μυαλό σας με παρανοϊκές σκέψεις για το τι μπορεί να συμβαίνει. Μπορεί τα πράγματα να μην έχουν καμία σχέση με όσα φαντάζεστε. Χαλαρώστε και κάντε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Καρκίνος

Οτιδήποτε σας κάνει να αρπάξετε μια ευκαιρία και σας ενθαρρύνει να πάτε πιο ψηλά, είναι ευπρόσδεκτο. Οτιδήποτε είναι πολύ διαφορετικό από ό,τι κάνετε συνήθως, θα εμπνεύσει τα σχέδια σας. Μόνο το παρελθόν σας εμποδίζει να κάνετε αυτό το άλμα προς το άγνωστο. Ξεφορτωθείτε παγιωμένες πεποιθήσεις και ξεπερασμένες ιδέες αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά.

Λέων 

Μερικές φορές πρέπει απλά να το πάρετε απόφαση και να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας. Αφήστε ένα κεφάλαιο της ζωής σας να κλείσει ώστε να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στο επόμενο. Μπροστά σας απλώνεται ένα νέο μέλλον γεμάτο ευκαιρίες. Μην κολλάτε στα παλιά από αδυναμία.

Παρθένος

Στον έρωτα και στον πόλεμο, όλα επιτρέπονται. Μερικές φορές είναι δύσκολο να αναγνωρίσουμε το ρόλο του συντρόφου μας σε ένα επιτυχημένο αποτέλεσμα. Πιστεύουμε ότι όλα έγιναν χάρη σε εμάς. Σήμερα προσπαθήστε να δώσετε τα εύσημα εκεί που πρέπει αλλά και να αναγνωρίσετε το δικό σας μερίδιο ευθυνών. Αυτό θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην κοινή σας ζωή.

Ζυγός 

Μερικές φορές τα μικροπράγματα είναι αυτά που προκαλούν τις μεγαλύτερες δυσκολίες. Μην αφήνετε μια συγκεκριμένη συνήθεια ή αμυντική στάση, να σας εμποδίσει να δείτε τον/την αγαπημένο/η σας όπως πραγματικά είναι. Ανοίξτε το μυαλό και την καρδιά σας και αφήστε την αγάπη να μπει.

Σκορπιός

Σε κανέναν δεν αρέσει να του λένε τι να λέει ή τι να κάνει ή να τον αγνοούν. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι θα πρέπει να βρείτε στην σχέση σας την ισορροπία, ανάμεσα στην απόδοση ευθυνών και στην ανακάλυψη όσων πρέπει να διορθωθούν. Μόνο έτσι θα βελτιωθεί το κλίμα μεταξύ σας.

Τοξότης 

Τις περισσότερες φορές, το σκληρό εξωτερικό σας περίβλημα είναι η άμυνά σας για να μην πληγωθείτε. Αλλά συχνά μπαίνει εμπόδιο στην προσωπική σας ζωή. Το πλανητικό σκηνικό υποδεικνύει ότι καλό θα ήταν σήμερα να εκθέσετε την πιο ευαίσθητη πλευρά σας. Μπορεί να φοβάστε να πληγωθείτε, αλλά αν δεν ρισκάρετε δεν θα μάθετε ποτέ.

Αιγόκερως

Μην αφήσετε ένα περιστατικό από το παρελθόν να μπει εμπόδιο στην ερωτική σας ζωή. Βεβαιωθείτε ότι αυτή η πόρτα είναι καλά κλειδωμένη, πριν ανοίξετε πλήρως μια καινούργια. Μόνο τότε μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς εμπόδια: Δεν θα υπάρχουν φαντάσματα που μπορεί να στοιχειώσουν την ευτυχία σας.

Υδροχόος

Το ότι πρέπει να πιέσετε τον/την σύντροφό σας για να μείνει μαζί σας, δεν σας λέει κάτι; Αν πρέπει να γίνεστε χειριστικοί για να πετύχετε πράγματα στην ερωτική σας ζωή, δεν θα καταφέρετε να δημιουργήσετε μια αληθινή σχέση. Παραδεχτείτε ότι κάτω από όλη αυτή την ψυχρή συμπεριφορά κρύβεται ο φόβος της δέσμευσης.

Ιχθύες

Μην πάρετε πολύ στα σοβαρά την συμπεριφορά του/της συντρόφου σας σήμερα. Μπορεί να σας φαίνεται ψυχρός/ή και εγωιστής/εγωίστρια. Στην πραγματικότητα, η στάση αυτή προκαλείται από ανασφάλεια και ίσως φόβο. Προσπαθήστε να κατανοήσετε τα πράγματα από την πλευρά του/της. Κάντε τον/την να αισθανθεί ασφαλής.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments