Διεθνή

Συντριβή αεροπλάνου Ινδία: Τουλάχιστον 14 οι νεκροί – Τρομακτικές εικόνες

Συντριβή αεροπλάνου Ινδία: Τουλάχιστον 14 οι νεκροί – Τρομακτικές εικόνες
Συντριβή αεροπλάνου Ινδία: Στα δύο κόπηκε το αεροσκάφος της Air India Express που επιχείρησε να προσγειωθεί στο Καλικούτ, ενώ είχε ξεκινήσει την πτήση του από το Ντουμπάι. Αυξάνεται ο αριθμός των νεκρών.

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών όσο περνάει η ώρα και έρχονται περισσότερες πληροφορίες για το αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία. Με βάση τις τελευταίες εκτιμήσεις, οι νεκροί είναι τουλάχιστον 14, ανάμεσά τους και οι δύο πιλότοι, ενώ υπάρχουν αναφορές για 123 τραυματίες. Να σημειώσουμε ότι στο αεροσκάφος επέβαιναν 191 άτομα.

Η άτρακτος του αεροσκάφους κόπηκε στα δύο κατά το δυστύχημα, ενώ τυχεροί -μέσα στην ατυχία τους- στάθηκαν οι επιβάτες που δεν σκοτώθηκαν, καθώς το αεροπλάνο, ευτυχώς, δεν έπιασε φωτιά. Πολλοί από τους επιβάτες βγήκαν μόνοι τους από τα συντρίμμια του αεροσκάφους, ενώ άλλους τους έβγαλαν τα σωστικά συνεργεία. Το αεροπλάνο επιχειρούσε να προσγειωθεί εν μέσω δυνατής καταιγίδας και περιορισμένης ορατότητας.

Δείτε εικόνες από τα social media και από τα διεθνή ΜΜΕ

Το αεροπλάνο είχε ξεκινήσει την πτήση του από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, και συγκεκριμένα από το Ντουμπάι.

Δείτε βίντεο από τη Daily Mail

Πολύς κόσμος συγκεντρώθηκε γύρω από τα συντρίμμια με στόχο να βοηθήσει τους επιβάτες του αεροσκάφους

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Καλικούτ με την Αστυνομία να σημειώνει σε ανακοίνωσή της: «Η πτήση της Air India, με αριθμό IX-1344, βγήκε εκτός αεροδιαδρόμου στις 7:45 τοπική ώρα». Να θυμίσουμε ότι αεροπλάνο της ίδιας εταιρείας είχε συντριβεί το 2010 με 158 ανθρώπους να χάνουν τότε τη ζωή τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments