Lifestyle

Dan Bilzerian: Στη Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις ο Βασιλιάς του Instagram [pics]

Dan Bilzerian: Στη Μύκονο με αιθέριες υπάρξεις ο Βασιλιάς του Instagram [pics]
Dan Bilzerian: Την Ελλάδα επισκέφθηκε για τις καλοκαιρινές διακοπές του ο «Βασιλιάς του Instagram».

Στην Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα, στη Μύκονο βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες ο «Βασιλιάς του Instagram», Dan Bilzerian.

Ο γνωστός και εκκεντρικός εκατομμυριούχος νοίκιασε το πολυτελές σκάφος Silver Angel, μήκους 65 μέτρων για 425.000 δολάρια την εβδομάδα, για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του στη χώρα μας. Μάλιστα, ο 39χρονος από τη Φλόριντα, ο οποίος δηλώνει ηθοποιός, προσωπικότητα του Internet και τζογαδόρος, δεν θα μπορούσε να μην κάνει μια στάση και στο νησί των ανέμων.

Όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες, ο Dan Bilzerian αποθανατίστηκε την ώρα που έφτασε με φουσκωτό σε παραλία της Μυκόνου προκειμένου να γευματίσει σε γνωστό και ακριβό εστιατόριο του νησιού. Φυσικά τον συνόδευε μια από τις αιθέριες υπάρξεις που τον περιβάλλουν, ενώ τα βλέμματα έκλεψε και ένας σωματώδης άντρας από την ασφάλειά του. Πάντως, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Dan Bilzerian έγινε πόλος έλξης των παρευρισκόμενων, με αρκετούς να τον χαιρετούν.

Θυμίζουμε πως στην Ελλάδα βρέθηκε ο «Βασιλιάς του Instagram», ο οποίος ταξίδεψε με το πολυτελές σκάφος του, για να περάσει ένα μέρος των διακοπών του εδώ. Την άφιξή του στη χώρα μας γνωστοποίησε ο ίδιος, μέσα από τον επίσημο και προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο δισεκατομμυριούχος δημοσίευσε κάποια βίντεο από το πολυτελές σκάφος του και όπως βλέπετε, υπήρχαν αρκετές σέξι κοπέλες, οι οποίες δεν λείπουν ποτέ από το πλευρό του. Όλες τους φορούν τα… απαραίτητα, δηλαδή μικροσκοπικά μαγιό ενώ είναι πολύ προσεγμένες στην εμφάνισή τους.

Εξάλλου είναι γνωστός για τα τουρνουά πόκερ με έπαθλα εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια, τις ημίγυμνες κοπέλες που τον συνοδεύουν, τα υπερπολυτελή ιδιωτικά τζετ, τα πανάκριβα αυτοκίνητα και τις χιλιάδες φωτογραφίες από την εκκεντρική ζωή του στο Instagram. Αυτή είναι η καθημερινότητα του «Βασιλιά του Instagram», ο οποίος πριν τρία χρόνια περίπου, είχε δηλώσει ότι «σοβαρεύεται καθώς βρίσκεται σε σχέση». Από την άλλη, ο Dan Bilzerian έχει δωρίσει χρήματα για καλό σκοπό, όπως τα εκατό χιλιάδες δολάρια για τα θύματα του τυφώνα Χαϊγιάν, ενώ έχει χαρίσει σε πέντε χρήστες του Instagram από ένα εκατομμύριο στον καθένα ζητώντας τους απλά να σχολιάσουν ανάρτησή του και να taggάρουν τρεις φίλους τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments