Αθλητισμός

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φαβορί: Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές για τη νέα σεζόν

Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φαβορί: Τι «δίνουν» οι στοιχηματικές για τη νέα σεζόν
Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα φαβορί: Μπορεί ακόμα τα ρόστερ των ομάδων να μην έχουν συμπληρωθεί και να «τρέχουν» ακόμα το Champions League και το Europa League της παρούσας σεζόν, αλλά μια πρώτη εικόνα για τις επίδοξες πρωταθλήτριες στα μεγάλα πρωταθλήματα υπάρχει.

Ο κορωνοϊός «χτύπησε» και τον αθλητισμό και φυσικά το ποδόσφαιρο. Η σεζόν δεν έχει ολοκληρωθεί αφού «τρέχουν» ακόμα το Champions League και το Europa League, ενώ τα πρωταθλήματα σε πολλές χώρες της Ευρώπης είναι προγραμματισμένα να ξεκινήσουν τον Σεπτέμβρη.

Η σεζόν 2020-21 σίγουρα θα είναι ιδιαίτερη. Χωρίς ουσιαστική διακοπή το καλοκαίρι, με τον φόβο νέου κύματος του κορωνοϊού να υπάρχει και χωρίς να γνωρίζουμε μέχρι πότε θα παίζουν οι ομάδες σε άδεια γήπεδα, οι αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές για τους πρωταθλητές του 2021 είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσες.

Το kingbet.net παρουσίασε συγκεντρωμένες τις αποδόσεις των φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα:

Premier League

Μπορεί η Λίβερπουλ να επέστρεψε στην κορυφή έπειτα από τριάντα χρόνια, μπορεί να έκανε μια εκπληκτική χρονιά, συγκεντρώνοντας 99 βαθμούς, όμως το φαβορί στις στοιχηματικές παραμένει η Μάντσεστερ Σίτι. Η απόδοση της Σίτι είναι στο 2.05, ενώ η επανάληψη της κατάκτησης του πρωταθλήματος από τη Λίβερπουλ προσφέρεται στο 2.75. Τρίτο φαβορί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (7.00), ενώ ως δυνατό αουτσάιντερ (9.50) παρουσιάζεται η πολύ ενισχυμένη μεταγραφικά Τσέλσι.

La Liga

Η Ρεάλ Μαδρίτης επέστρεψε στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, έπειτα από δύο χρόνια πρωτοκαθεδρίας της Μπαρτσελόνα. Δύο σερί τρίτες θέσεις σίγουρα δεν ήταν αρκετό για τη Βασίλισσα, η οποία μετά τη λήξη της καραντίνας επέστρεψε διψασμένη, έκανε μια ιστορική αντεπίθεση και κατέκτησε τον τίτλο, επτά βαθμούς μπροστά από την Μπαρτσελόνα. Έτσι έφτασε τα 34 πρωταθλήματα και παρουσιάζεται οριακά ως φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και τη σεζόν 2020/21, με 1.90, έναντι 2.05 της Μπαρτσελόνα. Η μόνη ομάδα που έχει σπάσει το δίπολο τα τελευταία δεκαέξι χρόνια, η Ατλέτικο Μαδρίτης, προσφέρεται στο 10.00.

Bundesliga

Στην Α’ Γερμανίας το μεγάλο φαβορί είναι πάντα η Μπάγερν Μονάχου. Και πώς να μην είναι, αφού προέρχεται από οκτώ συνεχόμενες κατακτήσεις του πρωταθλήματος; Προσφέρεται ακόμα πιο χαμηλά από το περσινό 1.33 (1.20 φέτος), ενώ ως δεύτερο φαβορί παρουσιάζεται η Ντόρτμουντ (7.00). Η Λειψία, ανελλιπώς σε ανοδική πορεία, βλέπει την απόδοσή της στο 25.00, τη στιγμή που πέρσι την έβρισκε κανείς ακόμα και στο 20.00.

Serie A

Η κατάσταση στο ιταλικό πρωτάθλημα δεν είναι τόσο διαφορετική σε σχέση με το γερμανικό. Η Γιουβέντους έχει μετατρέψει σε δικιά της υπόθεση το Καμπιονάτο και μετράει εννέα συνεχόμενους τίτλους. Είναι λοιπόν αναμενόμενο να παρουσιάζεται ως το απόλυτο φαβορί για να σηκώσει και το δέκατο σερί, με απόδοση 1.65. Ως δεύτερο φαβορί δίνεται η ανανεωμένη Ιντερ (4.50) και ως τρίτο η Κυπελλούχος Νάπολι (10.00), παρότι δεν κατάφερε ούτε κατά διάνοια να πλησιάσει φέτος την πρώτη τετράδα. Στο 20.00 συναντά κανείς τη μεγάλη έκπληξη της σεζόν, Αταλάντα, ενώ η απόδοση για να κερδίσει το πρωτάθλημα η εκπληκτική μετά την επιστροφή Μίλαν, είναι στο 30.00.

Ligue 1

Ακόμα πιο μονοδιάστατα είναι τα πράγματα στο γαλλικό πρωτάθλημα. Η Παρί Σεν Ζερμέν μετρά επτά πρωταθλήματα σε οκτώ χρόνια και φαντάζει να παίζει χωρίς αντίπαλο στη Γαλλία. Ακόμα και χωρίς τον Εντινσον Καβάνι την επόμενη σεζόν, ακόμα και αν χάσει τον Νεϊμάρ, η διαφορά ποιότητας (και μπάτζετ) είναι τέτοια που η κυριαρχία της δύσκολα θα αμφισβητηθεί. Για αυτό και η απόδοσή της βρίσκεται στο εντυπωσιακά χαμηλό 1.10. Χαρακτηριστικό του πόσο μεγάλη απόσταση τη χωρίζει από τις υπόλοιπες ομάδες, ως δεύτερη πιθανότερη πρωταθλήτρια παρουσιάζεται η Λιόν, με απόδοση στο 20.00.

Super League

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δημοσιοποιηθεί αποδόσεις για τον πρωταθλητή Ελλάδας του 2021. Μετά την απόφαση για διατήρηση των ομάδων στις 14, το μόνο που μένει για να οριστικοποιηθεί το «ρόστερ» του πρωταθλήματος είναι το μπαράζ μεταξύ Ξάνθης και Απόλλωνα Σμύρνης, οπότε τότε θα υπάρξει και απόδοση για τον πρωταθλητή Ελλάδος. Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αναμένεται ως πρώτο φαβορί να χριστεί ο Ολυμπιακός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments